Soul styling del 4

Soulstyling elementen del 3
21/09/2021
Avsnitt 153: A feminine way och kvinnocirklar
24/09/2021

SJÄLVKÄNNEDOM GENOM ELEMENTEN OCH KROPPSTYPERNA

 Du kan oftast känna igen dig mer i något eller några av de 4 olika elementen, men hur kan du lära känna dig själv bättre med hjälp av dem?

Jag själv är mycket av luft och vattenelementet. Genom min kroppstyp men också genom mitt stjärntecken. Jag behöver jobba med mitt eldelement för att hålla min drivkraft och inre glöd på en jämn nivå. Jag behöver även balansera upp mitt jordelement, men det elementet är det som är längst ifrån mig och jag finner allt i det så tråkigt, så jag behöver jobba på att göra det till min vän så att jag verkligen orkar manifestera mina drömmar här på jorden.

Vad baserar jag då detta på?

Mitt stjärntecken är tvilling (luftelementet) jag har ascendenten i skorpionen (vattentecken) Sen är min kroppstyp naturlig /sportig (luftelementet) och mjuk/ romantisk (luft och vattenelementet)

Jag älskar att klä mig i vatten och luftens färger, former och mönster och det är verkligen jag, så där vill jag absolut inte göra några större förändringar. Utan det är en viktig del i att leva ut min inre gudinna och vara mitt unika jag. Däremot kan jag tillföra detaljer från jord och eldelementet både i min garderob, sminkväska och inredning.

Men bara genom att lära känna mig själv på detta sätt så är jag medveten om mig själv, vem jag är när det gäller färg, form och mönster och hur det skapar mig till den unika gudinna som just jag är. Jag kan se på vad det är jag behöver mer av och vara medveten om att jag har ett behov av att pusha mig själv för att göra och uppnå resultat. Jag gör det av kärlek till mig själv för att jag önskar mig själv det allra bästa.

Kom ihåg att när du balanserar så är det allra viktigaste intentionen med de förändringar som du gör.

Med det sagt så är det dags för jordelementet.

Representerar din personliga utstrålning, din fysiska miljö i vardagen och livet. En person som har balans i sitt jordelement är stabil, ekonomisk, har en stark överlevnadsinstinkt, är uthållig och har lätt att hålla sina löften. Att skapa ordning, klarhet och tydlighet.

Jordpersonen behöver förstås också ha balans i de andra elementen i sitt liv för att tillföra mer lätthet och passion i sitt liv. När du arbetar med ditt jordelement så behöver du lära dig att släppa taget om gamla tanke och förhållningssätt och ge plats åt nytt. Det är också viktigt att jobba med sin fysiska kropp och se över hur man förhåller sig till jorden/ naturen, sin ekonomi, bostad och arbete. Det är i detta element som vi tillåter våra idéer och vår kreativitet att manifesteras.

För att balansera detta element kan du använda aventurin, grön agat, smaragd och obsidian.

I ditt hem kan du tillföra tegel, kakel, brunt, sandgult, terrakotta, fyrkantiga och platta former.

Din garderob bör innehålla hårdare och stelare material. Mönster som är statiska och strikt noggranna. Snitten bör vara raka, hårda linjer som är format efter kroppen. Färger är olika bruna och gröna nyanser.

I din sminkväska kan med fördelas finnas olika matta naturnyanser.

Stjärntecken: oxe, jungfru och stenbock.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × ett =

Soul styling del 4
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.