Reikitidningen dimensionell kunskap kommer i juni

Vad är klassisk japansk Reiki
27/04/2021
Energistädning
09/05/2021

Jätteroligt att meddela att i juni kommer första numret för i år av Reikitidningen ut. Vi har fått en skribent i Reikitidningen som jag är så glad för allt hon delar i tidningen med oss andra. JoGo kommer från Västergötland och är lärare i japanska och bosatt i Sverige nu men bodde tidigare i Japan.

Du som gått den klassiska japanska Reikin och är medlem i förbundet för klassisk japansk Reiki du får förstås tidningen direkt i lådan.

Förutom JoGo´s artikel så kan du också läsa hur Frank Arjava Petter säger om vad Reiki är.

Frank lärde jag känna när jag gick Jikiden Reiki® för honom i England. En man som inspirerat och lärt mig mycket om Reiki då jag började praktisera den kunskap han själv fått från Japan redan 2002 för 20 år sedan. I Reikitidningen kan du läsa mer om vad han säger om Reiki. Vi tackar Anette för artikeln hon transkriberat från min podcast med Frank som du kan lyssna på här

Som du ser så har vi många fina medarbetare i Reikitidningen för att kunna ge medlemmarna i förbundet för klassisk japansk Reiki så mycket kunskap och insikt som möjligt.

Många funderar kring alla olika sorters Reiki som finns och i juninumret ska jag berättar mer om hur jag ser på det genom Reikiträdet som du också kan lära dig mer om i års programmet för Reiki 1 och 2.

Du som är medlem i förbundet för klassisk japansk Reiki får tidningen direkt i brevlådan. Är du inte medlem så kan du köpa den här

I detta nummer som kommer i juni:

  • Vad är Reiki?
  • Mer om den Japanska kulturen och shintoismen? JoGo berättar mer om vad KAMI är för något och vad det innebär att vara ett med allt.
  • Takata lärde sig Reiki på Hawaii och reste inte sjuk till Japan.
  • Reiki-trädet var kommer vår Reiki ifrån?
  • Personliga berättelser från den klassiska japanska Reikin
  • Vad är klassisk japansk Reiki?
  • Ett nytt förbund är startat

Är du inte medlem i förbundet för klassisk japansk Reiki eller använder någon annan Reiki så kan du köpa tidningen för 249 kr här

Vill du lära dig Reiki? Då är du välkommen att kontakta mig

Allt gott / Solkarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 1 =

Reikitidningen dimensionell kunskap kommer i juni
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.