Processa sig fram till ett livsavgörande beslut.

Har du frågat dig själv, vem är jag?
21/04/2022
Livet är som en kamera…..
28/04/2022

Ibland behöver man vara i en process under en längre tid för att kunna se dels helheten men även konsekvenserna av ett beslut. Jag har varit i en sådan process under en väldigt lång tid men idag på morgonen så såg jag allt klart inom mig. Jag kunde se olika möjligheter med mitt beslut där jag tidigare sett hinder. Hinder jag skapat för att slippa ta det beslut jag tagit och som kommer att förändra mitt liv. Det kommer att göra många saker lättare för mig och för framtiden.

Nu när jag väl tagit beslutet och berättat för min familj så känns det så himla bra och positivt. Helt plötsligt öppnar sig så många fler möjligheter för mig och jag kan redan nu känna hur förändrat mitt mående till det bättre. Har du varit i samma sits som mig eller du kanske rentav är det? Då vet du vad jag menar och kan säkert känna igen dig! Visst är det skönt när beslutet väl är taget och man längtar efter att få bör0ja gå på sin nya väg i livet!

Att ta ett beslut som kommer att förändra ens liv framöver är stort och vi gör det flera gånger under vår livstid. Det kan vara att skaffa barn, byta arbete, skilsmässa etc men det är stora beslut som kan kräva hjälp och planering för att de ska fungera. Jag har velat fram och tillbaka med mitt beslut under en lång tid, vägt för- och nackdelar. Under en lång tid så har jag haft mest nackdelar kring mitt beslut vilket gjort att jag suttit fast i en situation i mitt liv. Idag när jag tog beslutet kan jag bara se fördelar med det och ser fram emot när allt är klart. Det är ett beslut som kommer att ta månader att genomföra men idag gör inte det något utan det måste få ta den tid det tar helt enkelt.
Har du lätt eller svårt för att ta livsavgörande beslut? Är du som jag att du måste processa och fundera lång tid innan du tar beslutet? Jag tror att det i mitt fall även handlat om någon slags rädsla. Inte rädsla om att misslyckas utan att stänga en dörr helt till vad som varit under en väldigt lång tid av mitt liv. Oavsett så känner jag mig glad, lugn och trygg i mitt beslut och jag känner hur änglarna är med mig! Detta kommer bli så bra!

Jag har också en känsla av att jag kommer när väl förändringen av beslutet är klart att ställa mig frågan, “varför tog jag inte detta beslut tidigare i mitt liv?” Ni vet så där efterklok son man kan vara. Det är så himla lätt att vara just efterklok oavsett vilka beslut eller händelser det än rör sig om..

Nåväl idag är jag tacksam över att jag tagit detta beslut som kommer bli så bra för mig. Jag är också tacksam över de jag har runt mig som stöttar mig i beslutet och som finns för mig, tusen tack fina ni!

Går du å funderar över något stort som litet så våga ta steget till det som blir bättre för just dig. Gå in i ditt hjärta och känn efter vad du verkligen vill och agera utifrån det. Mitt råd till dig.

Önskar er alla en fortsatt fin helg!

❤🙏🕸

Katarina Gustafsson
Månkristallens Reiki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 − fem =

Processa sig fram till ett livsavgörande beslut.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.