Personlig utveckling med änglarnas egenskaper

Klassisk japansk Reiki och en kanin vid namn Busan
20/06/2021
Fantasi eller verklighet
22/06/2021

Änglamedvetande väcker tanken om änglar men faktum är att det handlar om egenskaper som direkt hör till vår personliga utveckling och vår utvecklingsprocess på jorden. När vi utvecklas så expanderar vi vårt medvetande vi blir mer dimensionella människor. När vi expanderar vårt medvetande så lär vi också känna många olika egenskaper som vi har i vår mänskliga natur.

Därför känner jag en stor tacksamhet för helgen där jag fått guida och vägleda både nya elever där vi möts för första gången och några gamla elever. Jag kände verkligen så starkt att min bok Sann Essens och änglamedvetande är. En av mina elever som faktiskt är i 90-årsåldern och säkert arbetat med sin egen utveckling och personlig utveckling både längre än du och jag tillsammans. Den kära vännen sa till mig för några år sedan att boken Sann Essens och änglamedvetande var bland de bästa böckerna hon läst.

Visst är väl det ett fantastiskt betydelse?

Men det handlar inte om hur den är skriven utan vad den handlar om. Från skaparängelns egenskaper till den kosmiska ängelns egenskaper. En lång resa för att verkligen förstå människan på djupet vem man är.

Boken kan du hitta här som förstås är skriven för mina elever som går Sann Essens utbildningen

Det finns andlig och personlig utveckling och andlig och personlig utveckling kan jag konstatera. Jag går den vänliga vägen, en fredlig väg och jag tror på den vänliga vägen. Framför allt vara vänlig mot sig själv och även mot andra. Vänlighet är viktigt och inom Reiki så är det en hederskodex att vara vänligt mot varandra. Vad kan bättre representera änglarna och deras kunskaper än vänlighet. Jag tror på vänlighet för jag tror att vänlighet får hjärtat att sjunga och när hjärtat sjunger så mår alla människor bra och vi får en jord av människor som mår bra. Det är både vänlighet och änglar för mig.

Ända sedan jag fick min första ängeln som 5-åring så har jag alltid haft änglarna som en positiv symbol för just vänlighet.

Därför säger jag bara tack för en helg med vänliga ord, änglamöten och mycket höga frekvenser så vi fick vicka mycket på tårna

Hitta ditt inre centrum.
När du utgår från det.
Har du alltid balans.
Ditt inre centrum är din kraftcentral.
Var i det och du är alltid med dig själv.
Älska dig själv och du är centrerad.
Världen omkring dig kan storma.
Är du hos dig själv.
I mitten av dig själv.
Då är där vindstilla.
Där finns kärleken.
Där finns ljuset.
Där bor du.

Solkarina Sinnligkunskap®

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 2 =

Personlig utveckling med änglarnas egenskaper
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.