NY BOK!

När andliga metoder blir en handelsvara
26/07/2023
2000-talets Mediumskap
18/08/2023

 

Med den här boken hoppas jag att inspirera dig till att släppa din att vara lagom mentalitet. Att du verkligen ska känna din inre kraft och omfamna att du är en gudinna på själsnivå. Jag önskar också för dig att du kliva in i den där egna inre kraften som du besitter och göra anspråk på det du önskar för dig själv, känna att du är värd det i varje cell i din kropp så att du blir bra på att ta emot.

 

Jag hoppas också inspirera dig till att se överflödet i det liv du lever just nu och att hedra det. Att du ska stråla av självkärlek och bli en magnet för goda vibrationer och energier. Jag hoppas att genom att spegla dig i de olika gudinnornas styrkor ska göda den mjuka kvinnliga energin inom dig som inte jämför sig med andra och söker fel utan istället dyrkar din egen inre gudinna. I den här boken får du 52 olika gudinnor att spegla dig i, en för varje vecka i ett helt år. En fantastisk resa i personlig utveckling.

 

Du är värd det bästa, du är verkligen värd att förverkliga dina drömmar. Så nu är det dags att ta ansvar för att tro på det och att det kan bli verklighet.

 

Så den här boken är den bästa födelsedagspresenten, vänskapsgåvan och gå bort presenten. Köp den till dig själv och till alla du önskar det bästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × tre =

NY BOK!
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.