Ny bok, Gudinnornas vägledning

Dimensionsvandra – en lärorik metod
08/07/2021
Änglabudskap vecka 28
12/07/2021

Gudinnornas vägledning är för dig som vill lära känna gudinnorna och deras energi. Du får läsa om olika tekniker för att arbetat med gudinnorna och dess vibrationer och därmed komma närmare din egen inre gudinna.

Boken är fylld av verktyg, övningar och frågor att reflektera över för att du ska komma närmare din egen inre sanning, din inre gudinna.

 

Marina Thorzelius är esoterisk rådgivare som har gudinnorna som sin specialitet. Med en tidigare karriär inom skönhetsbranschen så föll det sig naturligt för Marina att arbeta med just gudinnornas vibration då deras högsta önskan för oss är att vi ska leva i skönhet och se vår egen skönhet och storhet. Men även att vi ska skapa vårt allra bästa liv här på jorden. Där har Marina tagit med sig många övningar från sina utbildningar inom personlig utveckling och delar med sig av de som har fungerat bäst för henne själv på sin resa att leva sin inre gudinna fullt ut.

Som bonus får du också ta del av Marinas kanaliserade recept, Gudinnornas juicedrinkar

.https://www.bod.se/bokshop/gudinnornas-vaegledning-marina-thorzelius-9789178512546

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 − tre =

Ny bok, Gudinnornas vägledning
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.