Nu är det dags igen!

MediReiki® själavård med tusenåriga anor
02/01/2022
Kan man hålla kurs när man är funktionshindrad?
05/01/2022

Utbildningen till Esoterisk rådgivare & Dimensionsmedium & Änglamedium

Snart är det kursstart för Sveriges bredaste mediumutbildning, medium och medium, ja, du kan arbeta som medium men faktum är att den dimensionella förståelse och kunskap du får är unik i Sverige. Du lär dig dimensionsvandra, samtala med andra dimensioner, varelser förmedla information genom avläsningar, kanalisering och att kommunicera med kvantfältet.

Av erfarenhet vet jag att de som går utbildningen hittar en större plats inom sig själva. Den utbrända hittar sig själv, den som funderar över olika frågor i livet kan framför allt få verktyg att hämta egna svar. Du blir fri och oberoende av andra människors åsikter och spådomar. Du vet var du ska hämta kunskap och du vet vem som kommer in i rummet om du får rysningar av obehag eller välbehag. Du kommer inte längre att säga ”andevärlden” därför att du lär dig att adressera den som samtalar med dig.

Utbildningen är i 7 steg och det är en livsutbildning kan man säga. Du hittar dig själv, vet vem du är och vet framför allt vad du har för kvaliteter. Naturligtvis blir du inte upplyst men ditt medvetande expanderar utanför de begräsningar du lever i idag det törs jag lova.

Detta är en utbildning som är unik, finns inget liknande varken i Sverige eller utomlands då de flesta holistiska metoder har begränsade trosystem. Jag kommer att lära dig att tänka både i dem och utanför dem det är själva grejen med dimenisonell kunskap. Stå i flödet i mitten av dig själv och sedan navigera i livet. Vill du sedan arbeta med att lära människor att komma till samma plats där de hittar sig själva, säger nej till spådomar så kan du arbeta som esoterisk rådgivare som ett yrke, för detta är en yrkesutbildning samtidigt.

Under förra året började jag samla de som gått den esoteriska utbildningen för mig på en alldeles egen plattform. Alla som fått certifikat och gått igenom året som esoterisk rådgivare, dimensionsmedium och änglamedium kan sedan vara med på denna gemensamma plattform. Den heter kosmiskkunskap.se där kan alla som söker terapeuter, lärare, vägledare, i livet hitta den mest perfekta för dem. Tillsammans erbjuder vi mer än 80-olika metoder för många kan ju en massa bra saker redan innan de kommer till mig och går den esoteriska utbildningen.

Vill du bli en del av vårt team, lära dig mer om dig själv och den dimensionella kunskapen är du välkommen på kursstart 22-23 januari, det finns fortfarande någon ströplats kvar.

Här kan du läsa om hela utbildningen, varje delmoment, totalt 7 stycken under ett år. Vi kör hela kursen via ZOOM förstås det spar både tid, energi och pengar för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + 11 =

Nu är det dags igen!
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.