Nefertiti kosmisk healing® Dimensionsvandring

Självförtroende och självkänsla
30/05/2021
Chakrabalans utmaning
31/05/2021

Nu ligger hela helgkursen Online för dig som i lugn och ro vill gå den hemma

Du hittar kursen här, betalar med kort och får omgående tillgång till den.

En helt ny  och unik kurs inga förkunskaper hela kursen är inspelad och ligger online. Du kan lyssna på den och lära i samma takt som mina elever.

Välkommen till en Online-kurs där du får bekanta dig med olika dimensioner och deras vibrationer.  För att få en högre förståelse för ditt dimensionella jag så kommer jag under 2 dagar att ta dig med på dimensionella resor där du får lära känna de olika vibrationsnivåerna olika världar har.

När du får den dimensionella kunskapen är det också lättare för dig att veta när du är i en hög eller framför allt låg vibration. Samt vad du ska göra åt det när du känner att energierna hos dig är låga.

Den här kursen handlar uteslutande om dig själv och energimedvetenhet för att lära känna dig själv samt hur du går framåt i livet genom en högre dimensionell kunskap

Du får lära dig följande:

  • Änglahealing till dig själv – änglaaktivering
  • Gudinnehealing till dig själv – Gudinneaktivering
  • Healing med uppstigna mästarna till dig själv – Mästaraktivering
  • Galaktisk healing till dig själv – Galaktisk aktivering
  • Hur du skapar ett heligt rum och varför det är bra.

Detta är fundamentet för att arbeta och veta att du har kontakt med högre vibrationer. Du får lära dig hur dessa varelser kan hjälpa dig att alltid vara på rätt väg framåt. Hur du ger dig själv healing och vibrations höjer dig varje dag tillsammans med dem.

  • Inkoppling på jordens meridiansystem, ditt meridiansystem och vintergatans meridiansystem för att skapa flöda genom alla dimensioner och hur du skapar flöde

Detta är ett av fundamenten i Nefertiti kosmisk healing® och ingår både i den fysiska grundkursen och Online-kurserna

  • Aktivering av Agartha där vi reser till jordens mitt för att få initieringar av ljusvarelserna som lever där. (inget jag gör – det är de som utför ritualen)
  • Du kommer sedan att tas med till olika dimensioner för att lära känna dem steg för steg från 1-12 (144 dimensioner)
  • Vilken dimension hör du hemma i just nu? Vad kan du lära av den? Efter kursen kan du fördjupa denna kontakt för att öppna upp och lära känna dig själv mera.

Du får lära dig hur du kan expandera medvetandet och vara mer i ditt högre jag än i huvudet.

Nefertiti kosmisk healing® är en meditationsmetod för att skapa högre flöde, mer kunskap, en känsla av närvaro och dimensionell samhörighet.  Under denna kurs får du vägledda dimensioner för att öka din dimensionella kunskap och utveckla dina kännande kroppar att förstå skillnad på olika frekvenser. Det är viktigt för den uppvaknade medvetna människan att veta hur man hanterar tyngre energi och skapa lätt energi.

Boken Nefertiti kosmisk healing®

Solkarina´s hemsida

Onlinekurser Sann Essens 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − tio =

gdpr-image
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.