Min nya bok

Bli energimedveten
23/11/2021
Kroppen, själen och medvetandet är egna varelser
27/11/2021

 

Bli ditt eget trendorakel

Trender skapas mycket utifrån vad som händer i samhället. Och de senaste åren har vi haft mycket av annat än ljus i världen. Detta gör att vi har fått en större längtan efter ljus, färger och glitter.

Vi behöver helt enkelt införa mer glädje och ljus i vårt liv genom kläder, makeup och inredning.

Jag märker även ett större intresse för hur färger påverkar oss än tidigare. Jag tycker att det är fantastiskt kul då färg och form är min passion. 

Så från att ha gått från att plocka fram färger och former som tar fram de bästa hos människor på ytan. Så har jag nu glädjen att få göra det på ett sätt där jag lär ut hur du använder dig av färger och former för att plocka fram det bästa och stödja dig själv inifrån och ut i ditt energifält. Att hitta det som vibrerar med dig och stödjer den du i sanning är. 

Helt enkelt bli ditt eget trendorakel. Så fram med mer ljus, färger och glitter i din garderob och sminkväska. Passa på och gör det på ett hållbart sätt och handla secondhand. Där kan du verkligen göra fynd och skapa din egen stil. En stil som framhäver den du i sanning är.

Du kan beställa min bok här: https://www.bod.se/bokshop/soulstyling-by-marina-thorzelius-marina-thorzelius-9789180077088

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 1 =

Min nya bok
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.