Meditation i naturen

MediReiki® den effektivaste friskvårds metoden för företag
26/05/2022
Följer du modet eller följer modet dig?
02/06/2022

Igår hade jag premiär på meditation I naturen och det blev en hit! 🥰

Mitt mål med att hålla guidade meditationer utomhus i skogen är att få deltagarna att dels komma ut i naturen, ta del av den underbara energin som naturen ger oss samt bli ett med naturen. Under höst, vinter och vår har jag guidade meditationer inomhus och nu kände jag att det var dags att ge mina klienter en ny upplevelse med naturen. Vilket jag lyckades med av feedbacken jag fick direkt efter meditationen.

När jag tar ned en meditation intuitivt så ber jag ofta Änglarna om hjälp med detta, ibland bara går jag in i Akashabiblioteket och tar ned meditationer. Igår bad jag Gudinnorna om hjälp samt att jag bjöd in de att vara med under meditationen. Det var fokus på naturen och att få in energin från naturen och Moder Jord vilket deltagarna fick. Jag sänder ofta Reiki, Sann Essenshealing eller Pure Love healing till deltagarna under meditationen. Tar med de på en guidad tur någonstans där de med sitt sinne för sitt inre får uppleva olika saker. Avslappning, att lyssna på sitt inre, lita på sin intuition är några av delarna i mina guidade meditationer.

Livet vi lever här och nu är för så många människor så stressande på olika sätt. Vi har förväntningar och vissa fall krav på oss från familj, arbete och vänner. Hur ska vi hinna med att få ihop våra dagar och veckor? Många önskar att dygnet hade fler timmar och vissa sover mindre för att hinna med. En del människor är så stressade så de springer fram genom hela livet. Tyvärr vet vi enligt forskning att stressen påverkar oss människor väldigt negativt. Stressen sätter igång smärttillstånd i kroppen, hjärtat mår dåligt av detta och kan resultera i en stroke eller hjärtinfarkt. Härav anledningen till att jag vill ge möjligheten till alla att kunna varva ned en stund i en guidad meditation. För att släppa stressen i kroppen och för att må bättre, få ny härlig lätt energi för att orka med lite bättre i livet.

Har du funderat på att börja meditera med inte kommit dig för eller att du inte tar dig tiden hemma till att varva ned? Du kanske inte har möjlighet hemma att koppla av ordentligt pga vardagens bestyr? Då tycker jag att du ska investera tid i dig själv för ett bättre mående varannan vecka och delta på mina guidade meditationer. Kombinationen av att bli avslappnad, få tex Reiki och lyssna inåt är tacksamt för din fysiska kropp.

Jag är inne på mitt fjärde år med guidade meditationer och mina deltagare tycker att den stunden är väldigt positiv och ger dem mycket. Nu när jag tog ut den stunden till naturen så upplevdes den ännu mer positiv. Att känna och höra naturen under meditationen istället för avkopplande musik blev en ny erfarenhet och upplevelse.

Om du aldrig har mediterat eller om du är van är du varnt välkommen! Tveka inte att höra av dig till mig om du har några som helst funderingar. Det du behöver är ett liggunderlag, filt, varma kläder och om du vill ha något med att dricka efter.

Varmt Välkomna!

Katarina Gustafsson
Månkristallens Reiki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem + fem =

Meditation i naturen
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.