Medireikiutbildning

Ny läsning
22/03/2022
Fibromyalgi och MediReiki®
24/03/2022

Just nu går jag MediReiki®utbildning och vi är inne på steg 2. Den är völdigt djup och otroligt intressant. Känner hur jag växer som människa hela tiden ju mer kunskap jag får. Jag har ju sedan tidigare utbildat mig i klassisk japansk reiki och nu känner jag att med MediReiki® tar jag ett ännu djupare steg i reikin samt att jag lär mig så många olika fler sätt att använda reiki till. Som MediReiki®assistent är det viktigt att finnas där för mina klienter, att lyssna, stötta, ge reiki, samtala bla.

I söndags hade jag mitt första samtal med min klient som jag ska följa under tre veckor. En uppgift som ingår i utbildningen och som lär mig väldigt mycket. Att möta en person i en jobbigt situation, att lyssna och finnas där och att hjälpa personen komma vidare i livet. Här krävs att jag som lyssnar lägger mig åt sidan helt och ger 100% till min klient. Att finnas som stöd för såväl rådgivning som att ge reiki. Att hjälpa klienten se sin egen potential och sina egna resurser för att ta nästa steg i livet. Att sätta upp mål både kortsiktiga som långsiktiga tillsammans utifrån klientens behov. Att vara ett sånt bra stöd som möjligt för min klient. Att känna in och förstå vad klienten klarar av i dagsläget. Ibland kan det vara en enda sak som en person klarar beroende på livssituation och absolut inga krav.

Att ha fått kunskap i samtalsmetodik, ytterligare övningar i reiki samt andra hjälpmedel att använda tycker jag att mitt första samtal idag gick väldigt bra. Jag upplevde också att min klient var väldigt nöjd med vad vi beslutat bli det första steget i dennes liv just nu. Ibland kunde det under vårt samtal komma upp tankar om mina egna erfarenheter och igenkännande livssituation men då gäller det att lägga dessa åt sidan och bara lyssna på klienten. Tycker det är en utveckling i sig att ha kommit till insikt om att vad jag varit med om eller känner igen ur klientens historia är inte intressant och ska inte berättas. Det är inte jag som är i fokus utan min klient som jag finns för här och nu. Att lägga sig själv bakom helt och hållet. Detta kändes så bra och rätt steg i min utveckling.

Jag arbetar redan med att vägleda klienter men känner att jag med hjälp av MediReiki® kan göra ett mycket bättre och djupare arbete tillsammans med mina klienter. De verktyg jag hittills fått under utbildningen är guld värda och har gett mig mycket dels som person men också i min roll som MediReiki®assistent. Att jag utvecklas samtidigt som jag får nya insikter och kunskaper som jag kan använda till mina klienter.

Att reiki är så otroligt användbart till så mycket tycker jag är helt fantastiskt. Glädjen inom mig när jag utbildar elever i klassisk japansk reiki och ser hur de utvecklas av att reiki kommer in i deras liv. När de använt sig av reiki en tid och upptäcker nya användningsområden då känner jag mig så otroligt tacksam och glad för deras skull. Utan överdrift så är reiki det bästa som kommit in i mitt liv.

Vill du ta del av reiki och lära dig hur du kan använda dig av klassisk japansk reiki är du varmt välkommen till min grundkurs som jag har i april! För mer information gå in på min hemsida www.mankristallensreiki.se eller kika under evenemang på min facebooksida Månkristallens Reiki.

Varmt Välkomna!

❤🙏

Katarina Gustafsson
Månkristallens Reiki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 3 =

Medireikiutbildning
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.