MediReiki®Assistent – Vad är det?

När livet går mot sitt slut.
21/05/2022
Vill du lära dig MediReiki® en holistisk själavårdande metod
24/05/2022

Jag är nu diplomerad MediReiki®assistent och kursen har gett mig en djupare insikt i Reiki Ryoho men även i människan. Jag känner att jag genom denna utbildning fått en djupare och mer proffisionell MediReiki® samt att jag känner en större trygghet inom mig själv och till MediReiki® samt upplever att jag även vuxit och utvecklats som människa.

Vad är då MediReiki®? Det är ett holostisk synsätt där hela människan är i fokus. MediReiki® har sina rötter från Reiki Ryoho som har praktiserats i Sverige under många år och kommer ursprungligen från Japan. Reiki Ryoho är en avslsppningsmetod som ger en kraftig avslappning till kroppen, frigör oxytocinet de s.k måbra hormonerna samt smärtreducerar, och skapar balans i kroppen genom mjuk beröring. När jag arbetar med Reiki Ryoho så börjar jag alltid med att skapa balans i sinnet hos klienter och därefter i kroppen.

Som MediReiki®Assistent kan jag med medvetna samtal och MediReiki® få dig att känna lugn inför tex besök hos tandläkare/läkare, stöd i ditt liv när du behöver tex i ditt föräldraskap. Jag kan hjälpa till genom att finnas vid din sida och stötta med MediReiki® i väldigt många olika situationer utifrån ditt behov.

Under utbildningen har jag fått lära mig nya andliga övningar som ökat min medvetenhet och närvaro. Jag har sedan tidigare skapat en andlig rutin där olika andliga övningar ingår samt Reiki Ryoho. Jag har nu kunnat bygga på den rutin med de nya övningarna. Jag tror att över tid med dessa kommer min MediReiki® att bli ännu djupare och jag mer medveten. Det handlar ju om att när du lärt dig något nytt att praktisera det dagligen. Dels för att bli så bra som möjligt på det men också öka förståelsen, närvaron och medvetandet.

Jag har fått fler verktyg och nycklar till att bla hålla medvetna samtal med mina klienter. Jag har bla följt en ensamstående kvinna med barn sedan februari där jag i början gav MediReiki® två gånger i veckan samt hade samtal en gång I veckan. Under andra samtalet insåg jag att jag ensam inte kunde hjälpa denna kvinna utan hon behövde bla hjälp av psykolog varför jag rekommenderade henne att boka tid till detta. Min roll som MediReiki®Assistent blev att stötta kvinnan i att lyssna, finnas där som medmänniska, stötta henne i hennes roll som förälder för att hon samt hela familjen ska må bra. Under dessa fyra månader har hon och familjen gjort stora framsteg. Hon mår psykiskt bättre, är gladare och känner att hon växt i sin föräldraroll. Barnen har blivit gladare och lugnare utav annan struktur och rutiner. Detta är ett pågående uppdrag och jag ser att hon kommer att behöva min stöttning över en längre tid.

När du som klient har något i ditt liv som du känner att du inte klarar av att hantera själv och kontaktar mig så har jag alltid ett första samtal ca 15 min med dig. Under detta samtal berättar du kort om din problematik och vi bokar in en tid när vi ses ca 60 min. Detta möte berättar du mer och jag förklarar hur jag kan hjälpa dig genom MediReiki® Vi skriver ett kontrakt om hur många möten vi kommer att ha, hur ofta jag kommer att ge dig MediReiki®.

Är du i behov av stöd är du välkommen att kontakta mig för konsultation!

Varmt välkommen!

Katarina Gustafsson
MediReiki®Assistent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 + sex =

MediReiki®Assistent – Vad är det?
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.