MediReiki®️ för den egna familjens bästa

Vill du lära dig MediReiki® en holistisk själavårdande metod
24/05/2022
MediReiki® den effektivaste friskvårds metoden för företag
26/05/2022
Daniela är ett exempel på hur hon använt de nya kunskaperna för att hjälpa sina barn i familjen. De kunskaper du får i MediReiki®️ kan nämligen hjälpa dig att också skapa bättre relationer i redan “bra” relationer i din familj tex. Metoden att lyssna, och hantera information från tex barnen gör att bilden du får blir större av de behov dina barn har. Jag tror nämligen att det alltid går att förbättra alla relationer och det är Danielas erfarenhet ett exempel på. Den vårdplan vi utarbetar för att stödja klienter i MediReiki®️ kan vi också använda på de relationer som finns inom familjen. Jag har personlig erfarenhet av det själv och det känns därför så fint att även få utbilda i metoderna. Därför blir MediReiki®️ inte bara en metod du kan använda dig av för att hjälpa och stötta människor utan också en metod för att skapa ännu bättre relationer i ditt eget liv. En viktig nyckel till den egna harmonin och lyckan. Jag delar därför de tankar Daniela delat med mig med dig.
För mig har den gett mig kraft att vara mamma. Sätta gränser samt ta tag i det som är viktigt i mitt liv. Nämligen stöd till mina barn. Drivkraft att ge dom bättre förutsättningar att klara av saker. Jag blir en hjälpande hand och formar min pedagogiska sida som är min styrka. Ger familjen stöttning samt kan vara mera närvarande. Bygger upp struktur. Ser mitt ansvar att vara en förebild samt ledare. Utvecklas som person då detta för mig är en fortat påbyggnad på min utveckling som medmänniska. Skapar trygghet i familjen. En öppenhet vad mina barn behöver. Ser mer på mina egna värderingar och skapar tid för att familjen ska utvecklas. Daniela
För att lära dig MediReiki®️ behöver du gå steg 1 och 2 i den klassiska japanska Reiki Ryoho. Det är förstås väldigt bra om du även gått steg 3 vilket du bör ha om mål och sedan vidareutbildar dig och fördjupar dig i MediReiki®️. Steg 1,2,3 i klassisk japansk Reiki är grunderna men fördjupningarna i Reiki kommer genom vidareutbildningarna. Observera att Reiki har ingenting att göra med new age trosystem utan är en metod för holistisk hälsa och andlig medicin från Japan som tyvärr många i väst gjort om till olika subkulturer. Vill du lära dig “riktig” Reiki är du välkommen att kontakta mig. Solkarina // Läs mer om utbildningsprogrammet När kan du boka en MediReiki®️ assistent? Boka en MediReiki®️  assistent på kosmiskkunskap.se 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × tre =

MediReiki®️ för den egna familjens bästa
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.