Lic Lymfrådgivare

Färg, färg, färg
06/04/2022
Har du frågat dig själv, vem är jag?
21/04/2022

I helgen gick jag sista delen i utbildningen till Lic Lymfrådgivare.

I två helger, fredag till söndag så har vi blivit fullmatade med massa intressant information om lymfsystemet och kroppen.

Hur allt hänger ihop!

Vad vi ska tänka på och hur vi kan göra för att hjälpa.

Jätteintressant!

Det mest spännande är ju att allt hänger ihop. Hela kroppen! Det går inte att behandla bara en del av kroppen utan att någon annan del blir påverkad.

Så himla spännande!

Att andning och rörelse är så mycket viktigare än vad man kan tro. Att det kan hjälpa så mycket. Alldeles gratis är det också!

Näsandning gör att vi kommer ner till det parasympatiska nervsystemet (lugn och ro systemet) och det är bara där som matsmältningssystemet, lymfsystemet, hormonsystemet mm kan fungera.

Har vi ytlig eller bakvänd andning så kommer vi inte in i det parasympatiska nervsystemet och då fungerar inte systemen som dem ska.

Hur viktigt det är med böjningar och rotationer!

Hur mycket saker som vi själva kan göra för att läka oss.

Hur bra yoga är, som genom andningen gör att vi hamnar i det parasympatiska systemet samt att yogan även har böjningar och rotationer.

Helt fantastiskt!

Nästa steg för mig är att lära mig allt detta samt sedan ska jag spela in en film med lymfatisk yoga och sedan påbörja utbildningen till lymfmassör.

När allt detta är på plats så blir jag Lic. Lymfolog 😊

Hur coolt är inte det !?!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton + tjugo =

Lic Lymfrådgivare
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.