Kroppen, själen och medvetandet är egna varelser

Min nya bok
23/11/2021
Dags för en förändring i ditt liv?
28/11/2021

Utbildningen till Esoterisk rådgivare & Dimensionsmedium & Änglamedium

Reikisidan

Vi har inte bara det inre livet med våra tankar och känslor. Det vi kallar jag är i själva verket sammansatt av flera olika jag. Vår kropp är en egen organism den fungerar perfekt och är så otroligt unik och fascinerande. Men den är seg och långsam. Inte alls lika snabb som tanken är. Om du tänker dig att du ska gå till bilen tex så kan du se dig själv göra det och sätta dig i bilen och starta den på någon sekund bara. Så snabb är tanken. Men kroppen behöver kanske 5 minuter eller mer för att gå till den parkerade bilen. Det är detta vi människor glömmer bort och sen kör vi över kroppen helt och hållet. Det regelbunden klassisk japansk Reiki ger är en förmåga att lyssna på kroppen. Vi kan lära oss att kommunicera direkt med den genom att lyssna när vi lägger händerna mot kroppen.

Det vi kallar själen är bara ärvda minnen. Både från det genetiska arvet och vår familj vi kommer igenom på jorden. Det är också erfarenheter som finns i kulturen vi lever i, landet vi bor i, men också erfarenheter av de som funnits tidigare på jorden. Kosmos har en perfekt balans och klassisk japansk Reiki i är flödet genom den balansen. När en människa ska byggas då en fysisk kropp ska byggas så byggs det av minnen och minnesenergi. Det är detta jag kallar själen och tron på tidigare liv. Vår själ är kollektiv det innebär att minnena du bär med dig in i detta livet kan komma från någon som levt tidigare, genetiskt arv eller från andra dimensioner. Det kosmos behöver för att skapa en perfekt balans får vi med oss i form av själsstrålar. (Tidigare liv, en väg till självinsikt; Solkarina, 2018)

Sedan är det vårt medvetande som går in i den fysiska kroppen med själens erfarenheter. Det är där du bor just nu och det är den sammansättningen du kallar jag.

Själen bor och bygger kroppen och är dina tankar och känslor. Medvetandet är ditt högre jag och högre medvetande. När du är befriad i kroppen från präglingar och mönster då får medvetandet mer plats att vara i din kropp. Det är då du blir mer insiktsfull och vis i din framtoning.

Vi är genom själen, tankarna, känslor kopplade till det kollektiva medvetandet.

När jag var i Indien under en månad för några år sedan. Då mediterade vi från morgon till kväll. En svensk kvinna som var med sa efter att vi kommit ut från meditationshallen: Jag förstår inte sa hon, jag är sugen på att köpa en BMV, en speciell sorts bil. Men jag har aldrig tidigare velat ha en sådan bil. Det hon gjorde var att hon fångade upp tankar som låg i luften från någon som önskade sig en BMV.

Det finns en viktig lärdom för oss människor här. När det kommer tankar eller känslor in i huvudet på dig. Ska du fråga dig själv är det mina tankar? Är det mina känslor? Om svaret är nej har du fångat upp tankar som ligger i luften i det kollektiva medvetandet. Du  är alltid ett del av det. En del människor mer och andra mindre. När man lär sig att tolka Akasha-biblioteket tex då lär man sig skillnaden mer på det kollektiva medvetandet och ditt eget. Människor med dålig självkännedom gör omgivningens känslor och tankar till sina egna.

Jag var med om en gång när jag satt i soffan, jag bor i hyreshus längst ned, att en känsla av att jag vill inte leva längre kom över mig. Genast tittade jag upp i taket för jag visste att det kom uppifrån någon granne. Jag visste det eftersom jag var glad och lycklig och plötsligt duschas jag med en sådan negativ känsla. Jag flyttade då min soffa så jag inte ska sitta under de grannar som tänker negativa tankar. Istället står nu min tv där.

Självkännedom handlar om att lyssna på kroppen vad den säger, att förstå var känslor och tankar kommer ifrån, och låta medvetandet få större plats. Då behöver du den andliga disciplinen, egen tid och att vara i dig själv.

Jag kan alltid känna när andra tänker på mig och ofta kan jag känna också vem som gör det. Med träning på vad som är mina tankar och känslor så vet jag vad som även är andras.

Genom att ge sig själv Reiki varje dag så lär man sig detta.

Utbildningen till Esoterisk rådgivare & Dimensionsmedium & Änglamedium

Solkarina Sinnligkunskap®

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 2 =

Kroppen, själen och medvetandet är egna varelser
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.