Kändis eller inre visioner

Ny podd om att samarbeta med gudinnorna
02/07/2021
Är sanningen en personlig superkraft
05/07/2021

Jag lyssnade igår på Agneta Sjödin som samtalade med Sanna Bråding som var och är en mycket stark berättelse om hur stark en människa egentligen kan vara. Samtalet tog också upp hur Sanna lyckades ta sig tillbaka från botten och upp till toppen.  Agneta Sjödin menade att man måste ”positionera sig” alltså hela tiden ta plats för att inte missa sin spotlight som kändis.

Det kan inte vara något roligt jobb om det är vad som driver en människa varje dag tänkte jag då men kunde se att Bråding nog snarare följer en inre vision.

Då slog det mig att kändisskapet aldrig har varit viktigt för mig därför mitt fokus har alltid legat på den mission jag har här på jorden. Jag vill inte att människor ska vara olyckliga, ledsna eller må dåligt Men jag kan inte heller göra deras jobb när det handlar om förändring utan den medvetenheten måste de nå själva.

Så jag tror faktiskt att det är två olika saker.

När jag började sända Reiki och få betalt för det var 1992 jag hade satt in annonser i den enda tidning som då fanns om hälsa i Sverige och fick en del hel svar. Jag var relativt nybörjare då men fick fantastiska resultat när jag skickade Reiki. Det blev så häpnadsväckande att kvinnor gick till de lokala tidningarna där de bodde och fick artiklar hur ”häpnadsväckande” det var att de blivit friska. Men förstår man Reiki så är det inte konstigt alls. Men det slutade förstås med att människor började ringa mig i tid och otid och ville ha all möjlig hjälp. De fick för sig att oavsett vilket problem de hade så skulle jag kunna vifta med mitt trollspö och de skulle bli friska.

Helst utan att anstränga sig själva. Facit på att plötsligt få en spotlight på sig.

De hörde av dig från radio och ville jag skulle delta i en massa program 1994. Jag satte mig ned på en stol i köket och verkligen rannsakade mig själv vad jag ville med mitt liv. Eftersom jag såg vad kändisskapet bara genom tidningar förde med sig så kände jag instinktivt att det kan bara blir värre om tv och radio är  inkopplat också. Det är och var inte min livsuppgift att sitta i centrum med en massa människor med förväntningar som följer mig. Jag tog tidigt ett beslut att tacka nej till sådan uppmärksamhet. Den kända profilen som skulle ha mig med på Radio blev förstås förvånad när jag tackade nej.

Men faktum är att jag inte är här på jorden för att bli kändis och sedan upprätthålla något som kommer att ta tid från min egen utveckling och känslan av att varje dag har ett värde.

Jag är övertygad om att det finns ”kändisar” som kan leva väldigt medvetet men jag tror också att det är många som jagar någon typ av lycka som de får genom att de ”syns”

Den som jagar kommer en dag att börja jaga sig själv istället.

För mig är mitt arbete det viktigaste. Jag insåg ganska snart då 1994 att om jag skulle tacka ja till alla erbjudanden jag får så skulle jag förstås bli ett etablerat namn. Men hur skulle jag bli det? Genom att jag bara var ett ”känt” ansikte. Nej jag kände jag vill mer än så.

Genom åren sedan dess har 100-tals människor fått vägledning och hjälp att hitta en balans i sina egna liv. För mig har det alltid varit viktigt att förstå att det är livet här och nu på jorden och de ögonblick jag upplever varje dag  är det som är det viktiga.

Jag är människa på jorden just nu och inget annat.

Att jag mår bra, att mina barn mår bra att mina vänner mår bra och att mina elever har det bra är min vision och mission. Det gör att jag dagligen tar beslut som är bäst för oss och aldrig lägger eller spiller tid på ett prestera, glänsa, vara viktig eller på annat sätt känna mig värdefull för andras skull.

Jag lärde mig tidigt och la också det som intention att de människor som jag kan tillföra något i livet de kommer alltid att hitta till mig på något sätt. Och så har jag levt människor hittar mig ibland av en slump. De kan varit i personlig utveckling i många år men aldrig sett mig tills den dagen det plötsligt blir rätt för dem att lära sig Reiki eller utöka sin dimensionella förståelse.

Jag visste inte att du fanns brukar de säga: Nej säger jag därför att du inte hittat mig genom reklam utan genom en inre känsla att du ville något mer.

Med en stor nyfikenhet på livet, att lära sig att kavla upp ärmarna när man möter svårigheter det har gjort mig till en lycklig människa. Alla människor kämpar i sin vardag ingen människa är utan en kamp. Därför handlar det mer om hur vi möter vår dag och vad vi gör av det vi dagligen möter.

Behöver vi något mer?

Som ordspråket säger: Hitta ditt sjungande hjärta, för vad människor på jorden behöver är människor med hjärtan som sjunger.

Det är min mission vilken är din varje dag? Ett dygn har 24 timmar.

Det är våra missioner eller inre visioner som formar vårt samhälle när vi följer dem blir vi på något sätt också unika. Därför att varje människa börjar plocka fram vad de är bra på och då finns en plats för alla som är unik

Solkarina Sinnligkunskap®

www.solkarina.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 6 =

Kändis eller inre visioner
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.