Hur jag hittade till andligheten och Solkarinas kurser

Änglabudskap vecka 28
12/07/2021
Kärleksfull vänlighet
18/07/2021

Hur jag hittade till andligheten och Solkarinas kurser.

Jag pratade mycket med min farmor om som vi kallar i folkmun 6-e sinne. Vi pratade om att drömma sanndrömmar och känna på sig saker. Jag älskade att titta på Det okända på tv.

Min farmor pratade om att hon hade drömt sanndrömmar och det hade jag också gjort.

Vi kunde sitta i timtal och talas vid. Jag har alltid gillat umgås med de äldre och höra dem berätta om deras levnads historier och allt de hade att berätta om. Jag gjorde faktiskt det hellre än att gå på disco med mina vänner en fredagskväll.

Den berättelsen jag fick höra talas om så många gånger är att i många år innan hon förlorade sin son min farbror som dog vid nio års ålder. Hon drömde om att tre vitklädda män skulle komma och hämta någon i familjen. Men hon visste inte vilken? Hon kände på sig att någon skulle dö. Hon delade aldrig den rädslan med någon. Hon bar på denna tunga hemlighet. För vem skulle tro henne eller vem skulle hon berätta det för? Hon berättade att hon grät många gånger. Det var en klump i bröstet ner i mellangärdet som satt där som en ångest.

En dag när där den tragiska olyckan hade skett. Så släppte denna ångest men den blev till en annan. Att förlora ett barn. Det har ju präglat familjen och familjerna i många år. Det gör ju det. Det är något man lever med och de runt omkring. Farmor var mycket troende och att be till Gud och läsa bibeln var hennes sätt att överleva.

Drömma sanndrömmar har jag också gjort. Flera har faktiskt varit från förr i tiden och då om jag har besökt vissa platser så hr jag känt i gen mig och kunnat berätta hur det sett ut.

När farmor var också en nattuggla som jag. När vi hade suttit i timmar sent mot midnatt och pratat så kunde hon säga att: ”Ska jag inte sätta på en kopp kaffe?” Eller så delade vi på ett paket glass och jordgubbar. Min farmor älskade att sitta timmar och titta på stjärnorna och månen. Där kunde hon sig hemma!

Medier har alltid för och nackdelar. Jag har faktiskt Facebook att tacka för mycket! Det var där jag fick se att det fanns så mycket olika spännande grupper om dessa saker. Så det var på den vägen jag hittade till Solkarina och hennes utvecklande, spännande och så bra kurser. Resan började med Nefertiti kosmisk healing som var på onsdagar. Då började min oerhörda utvecklande resa och jag fick många svar. Den fortsätter fortfarande. Det är ett livstidsarbete. /Ulrika 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + sjutton =

Hur jag hittade till andligheten och Solkarinas kurser
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.