Hantera intryck och känslor i vardagen

MediReiki® och smärta
15/11/2021
Tarotvägledning vecka 47
21/11/2021

När jag utbildat människor till medium och esoteriska rådgivare har denna kunskap varit bland det viktigaste att lära sig först. Anledningen till det är att det är med vår kännande kropp som vi förnimmer världen och alla dimensionerna. Man får lära sig hur man expanderar auran med hjälp av tanken. Om du går in på affären för att handla, då kommer du att automatiskt expandera ut auran i hela affären. Du har dina tankar på mjölken, brödet, köttet, tidningen som du ska handla. Genom att du har din medvetenhet på dessa kommer du automatiskt att expandera ut din aura. Det som då händer är att alla som befinner sig i affären samtidigt som dig kommer att stå i din aura. Detta har jag beskrivit mer ingående i boken Psykometri och Energiavläsningar.

Det är därför människor kan känna sig trötta när de varit i sammanhang med flera människor. De blir trötta efter att ha varit i affären och handlat. De har en massa intryck som stannat i auran som de tolkar som sina egna. När man blir trött av andra människor är man inte i flöde. Det är endast i värderingar och strukturer vi blir trötta, inte när vi är i flöde. I flöde finns ingen trötthet bara en sundhet. När vi är i flöde då flödar allting dit där det hör hemma.

När du blir trött är det ofta ett mönster inom dig som kallar på din uppmärksamhet.

Det viktiga när du handlat klart är att du drar tillbaka din aura och tar bort intrycken.

Gör du inte det riskerar du att få en massa intryck från andra människor i ditt energifält som ligger kvar. Det är naturligt eftersom du ju expanderat din aura så självklart finns spåren kvar efter dem.

Det handlar inte om att du ska skydda dig från något. Vi behöver inget medialt självförsvar på något sätt. För det handlar om att förstå energi.

För andras intryck är inte fel.

Men när andras intryck får dig att tro att det är dina tankar och känslor du känner, då måste du börja med att lära känna dig själv först. Det gör du lämpligast genom att ta bort alla intryck ur din aura så du bara har din egen energi kvar. När du arbetat tillräckligt med dig själv kommer du inte att behöva tömma dig på intryck från andra. Då kommer de att passera igenom dig obemärkt. Då kan inget dränera dig och du håller en hög vibration. Innan du lärt känna dig själv så kommer medmänniskors energier att påminna dig om vad du bär öppet inom dig själv.

Men om du inte har så bra självkännedom, känner dig osäker, har lite dåligt självförtroende. Då är risken stor att du tar de intryck du släpat med dig från affären och gör dem till dina egna. Det är då du tror du måste försvara dig och att andra ”skickar” saker på dig. Fast det handlar om dina val medvetet eller omedvetet.

Avsaknad av självkännedom kan också göra att du tolkar allting som du upplever som ditt och blir då förvirrad vad du egentligen känner och vill.

Då tror du är det du känner i dina energikroppar är ditt fast det är en massa andra människors tankar och intryck du bär med dig.  Det är en av anledningarna att du i det första steget ska lära dig att andas en stund och dra tillbaka ditt fokus till dig själv.

Den som har en starkt utvecklad kännande kropp kan omgående känna energier som kommer och som inte är ens egna.

Det andra steget är att du blir van att vara i din egen energi. Då kommer du direkt att känna om det kommer någon annan vibration in i ditt vibrationsfält. Du ska inte ta bort det, bara vara medveten om vad som är ditt och andras. Bara vara medveten om och inte göra någon värdering.

Det tredje steget är att du låter det passera utan att göra det till ditt. Det är att leva i nuet. Att vara i vetandet och vara i kosmiskt flöde.

Det är detta som ökar på dina mediala förmågor. Din känslighet ökar. Jag kan se att många människor isolerar sig därför att de känner in för mycket men inte vet vad de ska göra av allt de känner. De börjar då projicera. De tror de måste skydda sig och istället drar de till sig mer elände för att vibrationerna blir så låga.

Vi ska kunna hantera alla intryck från samhället utanför oss. Vi är en del av samhället, inte frånskilda det. Trycker man undan det är det som att försöka få en uppblåst ballong att stanna under vatten, det går inte. Du får en kamp med dig själv. Det är inte meningen vi ska avskärma oss från omgivningen utan vi ska lära oss att låta omgivningen bara flöda förbi oss. Vi ska vara en del av den. Enklast gör man det genom att ta bort intryck ur sitt eget energisystem som inte ska vara där och lära känna sin egen energi.

När du inte har denna energimedvetenhet det är då du istället börjar projicera på andra. Genom att du tycker att andra ger dig sin ”negativa” energi eller du får en ”negativ” påverkan från andra människor. Det är därför viktigt att du i första steget lär dig att hantera, ta ansvar för din egen energi, vad du känner, det som dyker upp i ditt medvetande. Du ska veta hur du ska ta bort alla intryck från din aura som inte hör hemma där när du behöver. Ofta består intrycken av rädslor, måsten, stress och sådant ska du verkligen låta passera. När du lärt dig detta har du kommit långt i din mediala och andliga utveckling. Det är då du kan börja kommunicera på allvar med änglarna och allt som finns omkring dig. Jag brukar rekommendera att man lär sig att känna igen de olika dimensionernas vibrationer. För när du gör det då vet du också vilken andlig varelse som är närvarande och från vilken dimension de kommer, om det är andra än fysiska människor i rummet.

Mina elever lär sig ganska snart att det är lättare att känna in saker om de först tömmer sig från intryck som inte ska vara, från auran. Det behövs mycket mer dimensionell kunskap för att vi ska kunna bli mångdimensionella fullt ut och framför allt att vi eliminerar alla begräsningar vi bär på. I boken Psykometri och Energiavläsningar har jag exempel på hur man kan tänka och öva för att öva upp energimedvetenheten i vardagen. 

Det är så du övar upp känsligheten i din kännande kropp också. När jag tränar esoteriska rådgivare och medium är det just detta de får träna för att lära sig att känna igen olika vibrationsnivåer och hur de känns. Det är då de sedan vet vem som kommer in i rummet när de får besök av guider eller änglar. De kan skilja på sin och andras energi och det övar de på i 1 ½ år.

Under Sann Essens-utbildningen får du flera olika tekniker som hjälper dig att ta bort intryck ur auran och aktivera din kännande kropp.

Övning för kännande kroppen:

Sitt på en stol mitt i vardagsrummet eller något annat stort rum. Tänk dig att du kan känna din aura som en bubbla runt din kropp. Använd din tanke och expandera ut bubblan runt dig en liten bit. Du sitter nu som i en såpbubbla. Med ditt medvetande kan du se såpbubblan du sitter i runt omkring dig. Ser du det som en såpbubbla då är du också försiktigt när du använder den. Du förstår hur enkelt den kan upplösas. Du kan se den mjuka rörligheten den har. Tappar du din medvetenhet så försvinner bubblan.

Tänk dig nu att bubblan expanderar ut i rummet och du kan genom bubblan känna väggarna i rummet. Hur känns de? Fortsätt sedan att expandera ut din bubbla utanför väggarna i rummet. Hur känns det när du passerar väggarna? Fortsätt att expandera ut din bubbla runt hela jorden. Hur känns det?

Gå nu tillbaka stegvis till platsen utanför rummet. Genom väggarna i rummet. Till området runt din fysiska kropp. Detta är ett sätt att expandera medvetandet. Tänk dig då om du kan expandera det ut till vintergatan, slutet av universum och till andra universum!

Sitt en stund och känn hur din bubbla känns just nu.

För att ta bort alla intryck från bubblan gör du så här:

Tänk dig att du kan öppna bubblan ovanför dig och låt en hög ljus vibration flöda in genom bubblan och skölja igenom din fysiska kropp. Låt ljuset som flödar ned skölja bort alla intryck från din aura. Tänk dig sedan att du öppnar din bubbla under dina fötter. Låt alla intryck flöda ned i jorden. Låt detta flöde finnas tills du känner att alla intryck är borta. Du kan också föreställa dig att du har en dusch ovanför huvudet som du duschar både ut och insidan av auran och kroppen med.

Stäng bubblan under dig och ovanför dig. Sitt i din egen bubbla en stund och följ din in och utandning. Detta är ett litet exempel på hur vi arbetar med den kännande kroppen. Nästa steg blir att lita på de intryck som kommer till dig. Det är en träning och en medvetenhet som krävs för det. En daglig träning och medvetenhet där du känner var du har din kännande kropp någonstans är en del av det andliga växandet. Är min kännande kropp runt min fysiska kropp eller expanderad runt hela jorden eller affären jag handlar i?

Alla som gör denna övning känner på en gång hur alla sinnena stärks och man blir klarare både i syn, hörsel och känsel.

Var medveten om var du har din tanke, för där din tanke är dit ut har du också din aura och ditt medvetande. Speciellt när du handlar i affären, åker kommunalt eller på annat sätt rör dig där det är mycket människor. Kom ihåg det handlar inte om att vi ska avskilja oss från livet och människorna utan veta när det är vår eller andras energi vi känner.

Sann Essens och Änglamedvetande

Boken Sann Essens och änglamedvetande

Solkarina Sinnligkunskap®

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 − 2 =

Hantera intryck och känslor i vardagen
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.