Gudinnornas fantastiska värld

Vad är ett andligt uppvaknande?
04/05/2022
Självsnäll?
07/05/2022

Att få arbeta med gudinnornas energi har hjälp mig att finna min livsväg. Jag fastnade för gudinnorna och deras energi på min utbildning till esoterisk rådgivare när vi lärde oss att vandra i de olika dimensionerna.

 

Jag fastnade för gudinnorna just för att de alla är unika och besitter olika styrkor och att man kan spegla sig i dom. Att vi alla har de styrkorna inom oss, det handlar om att upptäcka och utveckla dom.

 

Gudinnorna vill också att vi ska se vad som är unikt för just oss och vårda det. Dom vill att vi ska se vår egen unika skönhet. Det tilltalar mig som har jobbat just med kvinnors yttre och inre skönhet under många år.

 

Jag har jobbat mycket med gudinnorna och dess energier och besöker ofta deras tempel när jag mediterar. Där visar dom mig bland annat mitt nästa steg i mitt arbetsliv.

Jag har skrivit en bok om just gudinnorna och deras egenskaper där jag även ger dig massa tips hur du själv kan samarbeta med dom på olika sätt.

Boken heter Gudinnornas vägledning och du kan beställa den på bod.se/marinathorzelius eller på tillexempel adlibris.

 

Så har du inte kommit i kontakt med gudinneenergin så är det verkligen något som jag skulle rekommendera dig till. Där finns ju även den feminina kraften som många av oss behöver just nu. Att se att vi duger precis som vi är utan att behöva prestera så mycket. Att lyssna till vårt hjärta och intuition istället för att kopiera andra. Att verkligen vara vårt unika jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 1 =

Gudinnornas fantastiska värld
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.