Gudinnecoachning aug 2022

Soulstyling aug 2022
31/07/2022
Åsikter, värderingar och insikter
31/07/2022

Augusti kommer med snabba, föränderliga energier. Det känns som att det blir en nystart för många, även att stå upp för sig själv och avsluta det man inte längre behöver i sitt liv. Så du kan behöva fatta en hel del beslut i denna månad.

Det är också viktigt att du tror på dig själv, dina drömmar och visioner och skapar en plan för hur du ska förverkliga dom. Ha tillit till att det du önskar kommer in i ditt liv och framför allt att du är värd det!

Din intuition kommer att öka och där är det också viktigt att du har tilliten till det som kommer till dig och att du är vägledd av en större energi än dig själv som kan se helheten och vad som är bäst för dig och andra inblandade.

Känns också som att du kan behöva ha tålamodet med dig augusti, viktigt att komma ihåg att Rom inte byggdes på en dag.

Den gudinna som vill träda fram är Aine.

En keltisk gudinna och älvdrottning. Du kan kalla på henne när du behöver modet att följa ditt hjärtas sanna önskan. Hon vill påminna dig att inte skjuta upp dina drömmar längre utan att ta det där första steget nu. När du gör det så öppnas automatiskt nya dörrar för dig just för att du har fokuset framåt och visar att är redo för förändring.

 

Läs även mina tips på Soulstyling för augusti så att du kan stödja dig själv med rätt energier genom färg och form denna månad. Se min moodboard kring det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 + fyra =

Gudinnecoachning aug 2022
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.