Färg, färg, färg

Avsnitt 89: Baschakrat och dess betydelse
05/04/2022
Lic Lymfrådgivare
10/04/2022

Har du tänk på att man lätt fastnar för en färg för en stund. Då man använder mycket av just den färgen. Sen är man helt plötsligt klar med den och vill ha en annan färg.

Enligt mitt sätt att se på färger så behöver man just den färgens vibrationer för stunden för att balansera sig och stödja upp sina egna vibrationer.

Vilken färg dras du till just nu? Vad representerar den färgen för dig?

Det här är ett kul sätt att lära känna sig själv och ens egna behov.

Vi stiger upp varje morgon och sätter på oss kläder, kanske lite makeup och använder någon doft.

Prova att känna in vad du behöver för färg just den här dagen. Vilken färgs vibration behöver du? Vilken doft, vilka smycken?

Våga lita till din intuition och gör detta till en liten morgonritual som hjälper dig att komma i bättre kontakt med dig själv och dina behov.

Just nu ser man mycket av klar rosa och klar grön färg i modet. För mig handlar det om att vi ska hitta hem till vårt hjärta. Balansera upp och stärka vårt hjärtchakra så att vi kan leva vår egen inre sanning. Vår egen inre gudinna. Detta är kollektivt, men vad behöver du för färgs vibration just nu?

Vill du veta mer om färger, former, dofter och smycken? Följ mig på sociala medier @gudinnecoachen

Marina Thorzelius

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 + tolv =

Färg, färg, färg
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.