Fantasi eller verklighet

Personlig utveckling med änglarnas egenskaper
20/06/2021
Tankar kring sekter och socialisering i olika subkulturer inom hälso-branschen
23/06/2021

Utdrag ur boken Sann Essens och Änglamedvetande

En fälla i den fysiska dimensionen är att skilja på verklighet och fantasi. Som om det fanns endast två olika verkligheter, en vi delar fysiskt och en som inte finns, fantasin. Egentligen så finns inte någon fantasi utan allting är verklighet. Vi skapar genom våra tankar och känslor hela tiden en ny verklighet inom oss. Det som pågår i det vi kallar fantasi är i grund och botten en del av vår verklighet. Den kan höra hemma i någon annan dimension bara.

”Så som du tänker så är du i ditt hjärta”

För att utvecklas till en varelse med högre medvetenhet ska du vara vaksam på vad du tillåter din fantasi att vandra till. Du har ansvar för vad du skapar i din fantasi. Du kan skapa separation i den eller gemenskap. Du kan skapa sorg eller glädje beroende på vilka tankar, bilder och intryck du väljer att tillåta i din fantasivärld.

Det vi kallar fantasi är dimensionella verkligheter.

Om du ser det i det perspektivet då kommer du också att förstå hur viktigt det är att höja sig över det som man anser är låga vibrationer. Skräckfilmer är ett exempel på väldigt låg och tung energi. Så länge vi ser dem och låter dem vara en del av vårt liv så kommer vi att hålla kvar den lägre vibration som de har.

På samma sätt viftar man bort viktig kunskap om sig själv genom att hitta på en massa ursäkter. Dessa gör att man inte tar sig vidare. Jag har hört så mycket ursäkter och framför allt bland utbildare som mig själv och lärare i olika metoder som är rädd för både det ena och det andra. Sen viftar de bort mycket som fantasi utan att se att den är en del av deras verklighet. Lyssna när människor talar och lyssna på ursäkter du och andra kommer med. Då kommer du att se att det finns en dold kanal, nämligen människans fantasi som många inte är beredda att se på. Det kommer att hindra deras utveckling till den sanna essensen. Det mest effektiva sättet att växa som människa är att sluta med alla ursäkter.

När människor förstår att allting existerar. Då kommer både monster och änglar i fantasin att bli verkliga. Det tvingar oss till ansvar. Då kan vi också på allvar börja förstå attraktionslagarnas kraft, hur den vibration vi har inom oss drar till sig det vi möter i livet.

Attraktionslagen är inte något som finns då och då när du väljer en tanke av något du vill ha. Den finns där hela tiden i de tankar som flödar igenom dig vare sig du är medveten om dem eller de är omedvetna. Genom att börja leva ett liv där du ser fantasin du har som en del av en dimensionell verklighet, då kommer du att se hur det du idag kallar fantasi kommer att få helt nya bilder och uttryck. Det finns ingen hemlig värld bara du kan se. Allting är energi och dina hemliga världar kommer att bli dina omedvetna uttryck.

För att leva i medvetenhet ska man förstå att fantasi är en del av verkligheten som det bara finns en av.

Fantasi är en sorts dagdrömmande som gör att vi inte är i nuet. Vill du bli och vara helt uppvaknad och leva helt i sanning så ska det du kallar fantasi återspegla det du kallar verklighet. ¨

Polariteter återkommer när vi skiljer på fantasi och verklighet och det är väl dessa du vill ta bort så allt blir ett? Inte manifestera mer.

De bilder och den fantasi som är dålig hos oss, den som skrämmer oss och skapar rädslor hos oss, det är bara låga vibrationer eller olika dimensioners medvetenhet. De finns och de dimensionerna finns där de låga vibrationerna bor. Du kan göra ett medvetet val att inte vistas i dessa. Vi människor är unika på så sätt att vi kan vara i många olika dimensioner samtidigt, även de tyngre och låga. Vad du fantiserar om kommer att automatiskt dra dig till en dimension eftersom all energi följer tanken.

En andligt medveten varelse är i nuet hela tiden och då är alla dimensionerna närvarande.

Nuet innebär att det inte finns tankar som irrar omkring, inte heller finns det rädslor. Man vet, man är. Det är ett högre andligt tillstånd.

Du kan därför lära dig att höja dina vibrationer och dina rädslor kommer automatiskt att förändras. De försvinner helt vid högre frekvenser. Dina fantasier blir annorlunda när du låter dem komma från en högre verklighet. Änglarna i Sann Essens hjälper dig med att höja vibrationerna, därför kan du använda dem dagligen som hjälp. De vägledda meditationerna guidar dig ur dessa begräsningar och rädslor som du bär på.

Bestäm dig därför från och med nu att Det finns ingen fantasi allting är verklighet och börja leva som du lär och vill vara. Det handlar bara om övning. Du blir så mycket mer som människa.

Utdrag ur boken Sann Essens och Änglamedvetande

Solkarina Sinnligkunskap®

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + 16 =

Fantasi eller verklighet
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.