Shamballas ljus

Shamballas ljus

Tiden är inne för att lämna det gamla bakom oss och inte längre leva i en värld av värderingar, polariteter och lägre värderingar. Dimensionellt uppvaknande ger dig en metod att arbeta med för att hela tiden ha en hög vibration och skapa ett superhelande inom dig.

Tiden är inne att skapa det flöde inom dig som du föddes till jorden för att använda. Under helgen får du tekniker och övningar för att fortsätta och skapa flöde och ljus i ditt liv själv och tillsammans med andra människor.

Utbildning i 2 dagar mellan kl 09:00-18:00 i inga förkunskaper krävs

Här kan du läsa vad kursen betytt för elever

I uppvaknandet får du insikter om att allting är flöde. Det är en hög frekvens bortomför alla måsten och värderingar du har omkring dig varje dag. Det är en vibration av vänlighet och glädje där du känner dig hemma. Under helgen får du en starkare kontakt med din personlighet och den du är på jorden just nu. Teknikerna kan du sedan använda i ditt dagliga liv för att öka ditt uppvaknande och få ett större flöde av kosmisk energi.

Under helgen vägleds du genom olika övningar att möta högre dimensioners kunskap. Du kommer också att personligen undervisas av en guide från den 14 dimensionen. Du lämnar strukturer, måsten, ego bakom dig och går till din inre kärna av kunskap. Helgen hjälper dig att vara i din egen sanning mycket starkare än tidigare.

Helt program på hemsidan

Datum

08 - 09/jan-2022
Expired!

Tid

Logga in på ZOOM 10 minuter innan
09:00 - 17:00

Kostnad

2,800 kr

Mer info

Läs mer

Platser

Via ZOOM
Solkarina Sinnligkunskap®

Arrangör

Solkarina Sinnligkunskap®
Telefon
+46768069755
E-post
solkarina@sinnligkunskap.com
Webbplats
https://www.solkarina.se
Läs mer

Bloggarkiv

Comments are closed.

Shamballas ljus
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.