KURSSTART Esoterisk rådgivare & Dimensionsmedium & Änglamedium

KURSSTART Esoterisk rådgivare & Dimensionsmedium & Änglamedium

En utbildning i 10 steg då vi träffas en helg varannan månad i Reikistugan i Älvsbyn.

Denna mediala, andliga, dimensionella och esoteriska kurs är både en utbildning i dimensionell kunskap och en djupare andlig resa och upptäcktsfärd i personlig utveckling och självkännedom.

Under kursen får du lära dig bl.a. om aura, chakra, energimedvetenhet, space clearing, heligt rum. Energiavläsningar, vi läser även tiden. Vägledda meditationer. Djurkommunikation. 12 chakra, 144 dimensioner. Upptäcktsresa genom 144 dimensioner där vi möter andliga guider och änglar.

Vi kontaktar olika änglar och hämtar budskap från dem. Du får lära dig Änglakortsläggning och du besöker Änglabiblioteket där du lär dig medial vägledning: hämta svar på frågor, med änglarnas hjälp.

Jag lär dig att skicka Änglar på uppdrag, såsom jag gjorde 1996 då jag kom i kontakt med änglar som jag kallade för “ljuscirkelänglar”, för det var så de visade sig.

Färgers betydelse. Tolkning av färger och hur man förstår betydelsen av färgernas placering i auran. Auramålning, vi övar på att se färgerna i auran, målar och lär oss tolka det. Vi målar också var vi ser andliga guider och änglar runt en människa. 

Platsavläsning och skillnad på andeväsen, minnesspår och tung energi. Energistäda och höja energin där det finns tung energi. Tunneln av ljus och assistans av änglar.

Du besöker Akashabiblioteket där du får möta din andliga guide. Du lär dig hämta svar på frågor i Akashabiblioteket och hämtar meditationer och information om livsuppgift där. Du lär dig också hämta information om tidigare liv och framtida liv.

Vi kontaktar naturens väsen, såsom t.ex. stenarnas och trädens andar. Vad som är viktigt att tänka på när vi kontaktar naturväsen. Vi lär oss hur vi kontaktar deva-rikets invånare och lär känna denna vibration.

Kurslitteratur är Solkarinas böcker.

Datum

17 - 18/sep-2022
Expired!

Tid

All Day

Kostnad

1900kr per kurshelg

Mer info

Läs mer
Älvsbyn

Platser

Älvsbyn
Meddelas vid bokning
Margareta Åstrand Svenson

Arrangör

Margareta Åstrand Svenson
Telefon
+46 70 819 59 40
E-post
info@dinvagfram.se
Webbplats
http://www.dinvagfram.se
Läs mer

Bloggarkiv

Comments are closed.

KURSSTART Esoterisk rådgivare & Dimensionsmedium & Änglamedium
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.