Änglamedvetande via ZOOM

Änglamedvetande via ZOOM

Läs mer

Inga förkunskaper krävs

Änglamedvetande en utbildningshelg där lärare tar dig med på en djupare inre resa med 12 olika vägledda meditationer. Dessa aktiverar minnen om den du är, din livsplan och din livsväg.
De vägledda meditationerna introducerar stegvis kontakten med ditt hjärta och sanna jags centrum. I samband med de vägledda meditationerna får du lära känna 12 änglar som är kosmos byggstenar. Du kan sedan efter kursen tillsammans med änglarna göra energiöverföringar och energiarbete på dig själv och andra. När du behöver någon form av kunskap så kan änglarna ge dig den vibration du behöver.

Diplom efter avslutad kurs att du kan göra energiarbete med i änglamedvetande.

Detta är en kurshelg för dig som vill arbeta med din egen andliga utveckling på ett djupare plan. Gå inåt, väcka minnen om vem du är. Se dig och din Sanna Essens. Gå inåt och väcka hjärtat och vetandets kunskap.

Genom de 12 vägledda meditationerna ser du dig själv klarare. Du kommer att förstå din egen livsuppgift och vem du är bättre. Efter helgkursen finns dagliga övningar som du kan använda dig av för att växa andligt och själsligt. Kursen är på 2 dagar där du får 12 vägledda meditationer ( initieringar ) som aktiverar kunskapen hos dessa kosmiska byggstenar.

Skaparänglar
Naturänglar
Relationsänglar
Kärleksänglar
Insiktsänglar
Balansängel
Stjärnänglar
Jordänglar
Solaränglar
Universella änglar
Galaktiska änglar
Kosmiska änglar
Helgen innehåller texter vägledda meditationer, energiarbete genom energiöverföringar och inre reflektion.

Föreläsning, frigörande av blockeringar och helande. Under helgen råder tystnad mellan kursdeltagarna för att inte störa inre processer. Detta för att alla ska kunna vara i sin egen energi och integreras med egna insikter. Änglamedvetande är det uppvaknande och den kunskap du får när du är helt och fullt är i flöde med kosmos och den du är skapad att vara.

Ta med: Block, penna, liggunderlag eventuellt kudde och filt. Frukt, nötter och vattenflaska till pauser mellan processerna vid kurstid 0900-1700

Diplom i Änglamedvetande där du kan göra energiarbete på dig själv och andra.

Vi använder boken Sann Essens och änglamedvetande som manual för kursen

 

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Datum

06 - 07/apr-2024

Tid

16:00 - 18:00

Kostnad

2,500 kr

Mer info

Läs mer
Solkarina Sinnligkunskap®

Arrangör

Solkarina Sinnligkunskap®
Telefon
+46768069755
E-post
solkarina@sinnligkunskap.com
Webbplats
https://www.solkarina.se
Läs mer

Bloggarkiv

Comments are closed.

Änglamedvetande via ZOOM
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.