Din inre tankesmedja jobbar utan att du behöver hjälpa till!

Kroppen ville att jag skulle utbilda mig till Yinyogalärare- och det gjorde jag!
22/04/2021
Vad vi föds med tappas bort
22/04/2021
Visa alla

Fler och fler gånger kommer jag på mig själv att jag kommit fram till ett beslut eller en åsikt efter ett längre tag. Jag är annars snabb på att fatta beslut och tycka till men ibland så märker jag att det jag funderar på liksom kokar i sin gryta bakom kulisserna ett bra tag, en vecka, någon månad och till slut så poppar den upp och är klar. Och då känns det självklart.

Många av oss vill veta, vill komma framåt till ett beslut, ett ställningstagande men ibland är det bättre att låta det marineras, processas, för då blir det ett bättre beslut eller ställningstagande.

När mina kunder och vänner frustrerat säger att de inte vet vad de vill i en fråga, de stampar och frustar för de får problem med att de känner sig obeslutsamma, korkade, ovetandes eller dylikt, då säger jag, ”du är i process. Låt det ta lite tid, det kommer uppenbaras för dig när det är dags.” Och har de tålamodet så kommer det, några dagar eller veckor senare så är de superglada för att de kommit fram till ett superbra beslut som känns helt rätt för dem.

Så låt saker sjuda, låt det marineras, geggas ned i ditt inre, rotas runt och smakas på. Du behöver inte ens alltid lägga kraft på det utan det kan jobba där i det undermedvetna, i ditt inre alldeles av sig självt. Lita på dig själv, du fixar det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 1 =