Dimensionsvandra – en lärorik metod

Avsnitt 142: Boken Rosenhealing för att skapa höga vibrationer och flöde i sinnet
07/07/2021
Ny bok, Gudinnornas vägledning
09/07/2021

Häromdagen läste jag klart kursen Nefertiti Kosmisk Healing och Dimensionsvandring som gett mig ännu mer kunskap inom det esoteriska. Att kunna dimensionsvandra och få information och budskap från bla änglar, uppstigna mästare, galaktiska guider, kraftdjur, gudinnor eller andra ljusvarelser är jag otroligt tacksam för. Att känna skillnaden på vad som kommer in i mitt energisystem och med säkerhet veta att det är just en ängel som ger mig ett budskap känns väldigt tryggt.

Jag har kunnat dimensionsvandra väldigt länge men i början gjorde jag det utan att jag var medveten om det. I slutet av 90-talet bad en kvinna mig om healing pga kraftig migrän och jag skulle precis ha ett möte när hon kontaktade mig, så jag bad att få återkomma när det var slut. Vilket jag också gjorde och jag hann bara säga “hej det är Katarina” när hon avbröt mig och tackade så väldigt mycket för healingen hon fått. Jag blev givetvis helt paff men hon berättade för mig att hon hade sett mig komma gående mot henne där hon låg och jag hade lagt mina händer på hennes huvud och efter ett tag var hennes migrän borta. Jag blev helt ställd för jag hade ju suttit i möte och samtalat med två andra människor i över en timme. Jag hade alltså omedvetet gått iväg med mitt medvetande för att hjälpa henne. Detta kunde ske till och från att jag gjorde så här under årens lopp och sista gången var faktiskt under den esoteriska utbildningen. En av mina klasskamrater fick huvudvärk och nämnde detta för oss alla. Det var inte mer än så utan vi fortsatte med vår föreläsning och på rasten efter frågar hon mig om jag sänt reiki till henne. Nej inte medvetet svarar jag. Hon hade fått reiki utav mig vid tidigare tillfällen och kände igen min energi sa hon. Jag har ju alltid haft förmågan att heala så detta är så naturligt för mig att jag vill hjälpa andra människor som mår dåligt på olika sätt. Vi pratade med vår lärare Solkarina som sa att jag behöver bli mer energimedveten så jag vet vad jag gör etc.

Under den esoteriska utbildningen får vi träna på att vandra i de olika dimensionerna och lära känna de olika energierna. Dels lärde jag mig hur jag vandrar iväg, vilket var väldigt nyttigt för mig. Det ökade min medvetenhet och jag har sedan dess inte vandrat iväg omedveten för att tex heala någon.
Idag vet jag precis vad jag gör och i vilken dimension jag befinner mig i och vilka jag kan möta i de olika dimensionerna. Detta känns väldigt tryggt för mig och med denna kunskap kan jag på ett mycket bättre sätt hjälpa andra människor. Jag är tacksam över att jag gått både den esoteriska utbildning samt NKH och Dimensionsvandrinng.

Är den ena bättre än den andra eller behövs båda?
De kompletterar varandra och jag lärde mig väldigt mycket om våra chakran genom NKH och Dimensionsvandring. Lärt mig att förstå hur och vad jag ska titta på samt jobba med för att utvecklas och gå vidare i livet. Varför jag agerar eller reagerar på vissa saker som jag gjort/gör. Ett fantastisk bra och effektivt sätt att jobba med sitt inre. Upplevde att jag gjorde en djupare inre resa och arbete som väckte en hel del inom mig. Jag kan se och förstå mig själv bättre.

Dimensionsvandring är en metod som jag arbetar med idag och som jag tycker är väldigt lärorik och rolig. Jag kan hämta information på frågor mina klienter har från olika dimensioner. Beroende på vilket dimension jag hämtar ifrån så är informationen eller budskapen olika. Med det menar jag att tex hjälpänglarna kan ge ett väldigt direkt och rakt svar, precis som de tycker. Det kan vara att det de vill förmedla är, rör på dig mer, för de tycker att du behöver bli hälsosammare. Medans ett budskap från ditt högre jag istället är väldigt vackert och fint. Genom att hämta informationen från flera olika dimensioner så får du som klient ett bredare perspektiv i svaren. Många av mina klienter har sagt efter de beställt en energiavläsning med tex guider och änglar fått en massa information om sig själva som är nyttig men också en egoboost av att läsa det jag fått till mig om mina klienter. Personligen tycker jag att denna metod är insiktsfull, aha-upplevande, igenkännande, vacker och rolig att ta del av. Perfekt present att ge bort eller ge sig själv!

Har du blivit nyfiken på vad änglarna, uppstigna mästare, kraftdjur, gudinnor mfl har för budskap till dig är du varmt välkommen att boka denna metod hos mig!

❤🙏

Katarina Gustafsson
Månkristallens Reiki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 12 =

Dimensionsvandra – en lärorik  metod
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.