Digital kursgård

Hur vet du om du är ond eller god som människa?
23/02/2022
Är du en fri själ?
11/03/2022

Bara sådär blev det Sveriges största digitala kursgård. Redan 1997/98 började jag arbeta digitalt efter att ha haft kurser under flera år och fått erfarenheter. Sedan har det fortsatt. Efter flera års erfarenhet då av fysiska kurser började jag skriva distanskurser

De utbildningar jag tidigare haft fysiskt ligger idag via ZOOM och fördelen med det är att det blir billigare kursavgifter, man får inspelningar från sin utbildning och spar även tid för resor. Du kan vara med fast du är lite snuvig och behöver inte ställa in något.

Jag älskar förstås mötet med människor fysiskt men är också anpassad till den nya världen vi lever i. Dock kommer det förstås att fortfarande finnas fysiska kurser och utbildningar i framtiden.

Vilket yrke har du haft i livet? Själv har jag i princip haft ett yrke och det är just att utbilda och vägleda människor till högre och djupare kunskap som varje människa har inneboende.  Jag ser mig själv som andlig lärare, mystiker och filosof. För att få ihop sin verklighet så behöver varje människa lita på sig själv, stå upp för sig själv och veta vad man själv vill.  Den vägen finns inte i bevisföring, samma väg för alla människor utan den vägen kräver att du som person lyssnar och är lyhörd för dig själv. Det är min roll att hjälpa dig till det.

På den digitala kursgården finns massor av kurser du kan gå utan mig, där du kan lyssna om och om igen och göra övningar för att få möjligheten att reflektera och lära i egen takt. För lärandet i egen takt, och upprepade övningar är det som ger dig kunskap.

Utforska gärna min digitala kursgård och tillåt dig att lära och växa på dina villkor. Du hittar den här www.sannessens.se

Sen finns förstås min kalender där jag har de “fysisk” kurserna och ZOOM kurserna du hittar min kalender här

Sanningen är så att om du gör det du alltid har gjort, så kommer du att få det resultat du alltid fått. Vad vill du lära dig? Vilka mål vill du nå? Visste du att vara kreativ är en muskel inom dig som du kan öva upp.

Allt finns verkligen inom dig om du börjar leta hos dig själv

Solkarina Sinnligkunskap®

http://www.medireiki.se

http://www.solkarina.se

http://www.sannessens.se

Instagram: http://www.instagram.com/solkarina.se

Facebook: http://www.facebook.com/Sinnligkunskap

Youtube: https://www.youtube.com/user/sinnligkunskap/videos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 + fem =

Digital kursgård
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.