Det finfina med Mentorcoaching

Är änglarna våra vackra och goda sidor?
16/05/2021
Reikiforskning: Omedelbara effekter av Reiki på hjärtrytmen, cortisol nivåer och kroppstemperatur för sjukvårdspersonal med utbrändhet
19/05/2021
Visa alla

Titeln Mentor har jag haft i många år, redan sedan chefer eftersökte min kompetens och erfarenhet att bygga upp avdelningar och funktioner framgångsrikt.  Jag har bland annat mentorerat Projektledare, karrirärssugna killar och tjejer, Chefer och de som vill söka nytt jobb.

Certifierad Coach via ICF (International Coach Federation) är jag sedan ett tag och att kombinera dessa två verktyg är kanon, roligt för mig och framför allt mycket givande för mina klienter.

De får både gräva i sig själva och hitta allt från motivation, mål och strategier och som lax på löken får de mina erfarenheter och kunskaper inom ledarskap, konsulting, som egenföretagare och det jag kan om personlig utveckling.

De får även, som extra krydda om de vill, esoterisk kunskap om vad deras ”Högre Jag” tycker, deras livs syfte och budskap som brukar ge en enorm klarhet och kraft. Så allt i ett snyggt paket med vackra band.

Det fina i att jag är så pass utbildad och erfaren att jag kan välja vilka metoder jag ska sätta in, helt person anpassat. Mina klienter är mycket tacksamma och inspirerade efter sina sessioner även om jag ger dem häftiga hemläxor till nästa gång. Så jag är stolt och nöjd med att säga att jag en bra Mentorcoach, och alla är bra på något eller flera saker eller hur? Vi ska inte vara rädda för att säga att vi kan och att vi är stolta över oss själva.

Vad är du bra på och stolt över? Tell me, don’t be shy! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 − 7 =