Den viktigaste relationen av alla

Gudinnecoachning för juni 2021
01/06/2021
Hur får du hjärtat att sjunga?
03/06/2021

Har du någonsin funderat över vilken din viktigaste relation är? Hur du vårdar den? Vad du kan göra för att ständigt förbättra den? Din viktigaste relation i hela livet.

Den mest kärleksfulla och viktigaste relation du någonsin kommer att ha är relationen till dig själv.

Alla andra relationer kommer och går. Till och med äktenskap varar “tills döden skiljer oss åt” tar slut en gång. Den enda person du är tillsammans med för evigt är dig själv. Din relation till dig själv är evig.

Hur är då den här relationen?

Vaknar du varje morgon och är glad för att möta dig själv? Är du en person som du tycker om att umgås med dig själv? Tycker du om dina egna tankar? Skrattar du med, åt och till dig själv? Älskar du din kropp och älskar du dig själv fullt ut? Är du nöjd med att vara den du är?

Om du inte har en bra relation till dig själv, hur ska du då kunna ha en bra relation till någon annan? Om du inte älskar dig själv kommer du alltid att leta efter någon som kan göra dig hel och lycklig och förverkliga dina drömmar.

Börja sommaren med att uppskatta dig själv, ha tålamod med dig själv, låt dig själv komma till tals och var vänlig med dig själv.

Dig själv är allt du har, varje ögonblick i hela livet. Hur vill du att den relationen ska utformas? Skapa relationen till dig själv få fantastisk som bara du kan.

En människa som har en god relation med sig själv behöver inget ego.

Vill du skapa lycka i ditt liv så börjar den alltid hos dig själv.

Du är unik och din relation till dig själv den äger du alltid.

Solkarina Sinnligkunskap®

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 19 =

Den viktigaste relationen av alla
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.