Därför jobbar vi inte på spålinjer

Vad gör du med din tid?
29/03/2023
Spegla dig i gudinnan Afrodites styrkor
09/05/2023

När du läser det här blogginlägget har du säkert redan hunnit botanisera bland profilerna. Som du ser har jag samlat Sveriges främsta esoteriska rådgivare och dimensionella medium på sidan som har mycket erfarenhet och många har dessutom flera andra olika kroppsterapeutiska metoder, coachning och vägledning av olika slag som de kan erbjuda.

Vi är moderna medium där det viktiga är att vi läker de oläkta, förstår de frågetecken just du bär på för att kunna njuta av livet som människa här och nu. Vi erbjuder mer än 80 olika metoder för att du ska hitta det som passar dig bäst. Vi finns också i hela Sverige.

Du kommer aldrig att hitta en esoterisk rådgivare eller ett dimensionellt medium på olika spålinjer. Skulle du göra det kan du vara säker på att de inte arbetar dimensionellt eftersom spålinjer begränsar människor och det dimensionella arbetat öppnar upp människor.

Därför ser du inga spålinjer du kan ringa till på den här sidan.

Solkarina har lång erfarenhet av dessa spålinjer sedan tidigare och märkte när människor ringde in för vägledning i olika livsfrågor var de alltid pressade av tiden. Det var olyckliga människor som behövde göra stora förändringar i sitt liv och behövde tid för att anpassa sig efter nya förhållningssätt.

För det kostar 20:00 minuten att ringa till dem, jag har mött människor som ruinerat sig genom att ringa olika spålinjer och förtvivlat sökt svar.

En esoterisk rådgivare är som en mentor med erfarenheter de kan dela med sig av till dig. Du slipper pressen och stressen som alltid uppstår när du ringer en ”spålinje” för vi jobbar inte med spådomar.

Vi är inga Gudar eller upplysta människor som ”vet bättre” än andra. Vi är människor med lång erfarenhet av mänskliga processer och en mångdimensionell verklighet. När du bokar tid hos någon av våra rådgivare på sidan kommer du att få den tid du behöver för att landa i den hjälp du behöver för att gå vidare.

Varje människa äger en unik egen kunskap och det viktiga är att du får kontakt med din inre kunskap för då hittar du också själv lösningar som du söker i livet. Att ha en klocka som tickar eller något så märkligt som att sätta pris på frågor man ställer det hittar du inte hos en esoterisk rådgivare och dimensionellt medium.

Vi vet nämligen att en fråga kan väcka mer frågor och det är så processen till kunskap och läkning för våra klienter väcks. Om våra klienter skulle betala för en fråga och inget mer så blir mötet förutom att det blir kort också utan process.

En process innebär att du får en insikt, som väcker en annan insikt som med tiden väcker den inre kunskapen.

Därför använder vi oss av bokade tider där du får det utrymme du behöver.

I lugn och ro

Solkarina Sinnligkunskap®

Här hittar du alla profiler på hemsidan

https://kosmiskkunskap.se/profillista/

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex − 4 =

Därför jobbar vi inte på spålinjer
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.