Avsnitt 141: Boken om Nefertiti kosmisk healing® något magiskt och fantastiskt

Tre lärorika föredrag om Reiki
28/06/2021
Reikiportalen växer
01/07/2021

 Boken Nefertiti kosmisk healing® är verkligen en bred metod.

Jag berättar lite mer om Nefertiti och hur jag mötte henne och hur hon visade mig hur jag skulle göra för laga det kosmiska nervsystemet.

Detta ledde till metoden Nefertiti kosmisk healing® när man får lära sig att koppla in sig på jordens meridiansystem, ditt eget meridiansystem och vintergatans meridiansystem och det lämnar en wow känsla efter sig då man känner sig mer hel.

Jag pratar om både Lemuria och Atlantis samt var våra Europeiska kungahus har sin härstamning ifrån.

Boken berättar mer om den alternativa utvecklingen på jorden och de olika vibrationsnivåer vi arbetar med i Nefertiti kosmisk healing®. Metoden skapar en lätt känsla och vibration inombords som gör att det är lättare att slappna av, lyssna in sig själv och känna ett stort lugn inifrån.

Boken hittar du här https://www.solkarina.se/produkt/nefertiti-kosmisk-healing-nefertiti-reiki-en-forsmak-pa-nagot-fantastiskt-och-magiskt/

Sen Nefertiti kosmisk healing® även på min sida www.sannessens.se där jag har online-kurser där ligger otroligt fina utbildningar om du vill läsa i egen takt. här finns flera Nefertiti kosmisk healing® metoder.

Vi har också en facebook grupp https://www.facebook.com/groups/994543173895209

www.solkarina.se

Onlinekurser

Reikisidan

Rodialexander design

Instagram

Facebook

Youtube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × fem =

Avsnitt 141: Boken om Nefertiti kosmisk healing® något magiskt och fantastiskt
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.