Avsnitt 129: Ljudkänslighet och högsensitiv här får du ett nytt perspektiv

Avsnitt 69: Reiki talk 1 with Frank Arjava Petter about origins of Reiki
09/04/2021
Vad är klassisk japansk Reiki
13/04/2021

Det är viktigt att vi lär känna oss själva så vi kan klara av alla ljud och vibrationer som vi möter. Är du högsensitiv så kan detta avsnitt vara intressant för dig. Kanske upplever du dig känslig för energi?

Har du svårt med inkommande energier då finns det faktiskt hjälp att få. Man ska inte gömma sig, eller peka finger åt andra utan istället lära sig att vara riktigt djupt avslappnad så kommer det bara att passera rakt igenom. Om detta pratar jag i podden idag

Det här är ett otroligt spännande ämne. Främst för att jag själv har erfarenheter av det och vet vilka metoder jag använt och använder för att inte påverkas.

Jag lärde mig tidigt hur ett stressat medvetande och en stressad kropp och sinne utvecklade en förmåga att inte kunna ta in omvärlden. Jag har sett det hos mig själv och hos elever även i min familj. Det jag också märkt är att det behöver inte vara så man kan faktiskt slippa om man säger så sin högkänslighet. Men det innebär ju också att man lär känna sig själv extremt djupt att man också får en större dimensionell förståelse för sig själv och sitt liv.

För mig har den dimensionella kunskapen gjort att jag lärt känna mig själv och idag även kan de energier och vibrationer som finns runt mig. Jag kan känna in och förstå min omvärld och mig själv på ett helt nytt och annat sätt. Det är också det jag kallar för självkännedom.

Högkänslighet handlar om självkännedom men inte den vanliga i vanliga livet utan att förstå hur otroligt unika och speciella vi alla var och en är som mäniska. Förstå den kapacitet vi besitter innerst inne. Det är för mig att börja förstå den dimensionella kunskapen men också att bredda sin medvetenhet om vilka vi egentligen är. Förstå vem du egentligen är.

Du är inte bara en maskin i ett ekorrhjul din kapacitet är mycket större än så.

Jag har gjort en podd om ämnet för dig som funderar och tänker för att du vill kliva ur ett beetende som inte passar dig. Vilken diagnos människan än har så är det alltid en signal på att du måste göra saker på ditt sätt och kanske annorlunda mot vad andra gör. Genom det får vi också en förståelse för att vi är inte statiska vi människor, vi är olika och unika och ska se oss själva så också men lika värdefulla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + 2 =

Avsnitt 129: Ljudkänslighet och högsensitiv här får du ett nytt perspektiv
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.