Är du en VI eller JAG

En stund på jorden att leva medvetet
04/06/2021
Tidigare Liv – En lärorik metod
05/06/2021

VI eller JAG det är verkligen inte det lättaste att balansera där. Men det går och det går att lära sig.

En VI-människa ser alltid till gruppen bästa utan egen vinning. Det är som denna plattform här samarbetar VI för att tillsammans hjälpa människor att nå insikter som gör att världen blir en lite bättre plats.

Det är för mig en gåta varför vissa människor tror att de själva kan leda hela världen. Ungefär som Julius Cesar i det gamla Rom, eller som värsta diktatorn från Nazismen. Är ett JAG diktatorer i världen eller är du ett VI i världen.

Det går att leda och samtidigt vara i VI och gemenskap faktum är att de bästa ledarna vet att de tar ansvar för sitt JAG och sedan i ledarskapet i mötet med människor handlar det om VI.

Jag har utbildat ganska många esoteriska rådgivare som kallar sig det och som kallar sig dimensionsmedium. Men bara för att de kallar sig den titel de lärt under en utbildning betyder inte att de är VI människor. Jag utbildar många JAG människor faktiskt. Därför känns den här plattformen fantastisk. För mig innebär det att det finns hopp för världen för det finns VI människor.

Hur blir man en VI människa istället för en JAG människa.

För det första måste man se till sina egna grundbehov. Vad är det du behöver just nu för att din värld ska fungera och inte på bekostnad på andra. Känner du någon sådan som bara vill HA och som bara vill TA?

Du blir som du umgås.

Många JAG människor tror de behöver bilar, hus och en massa materiella saker därför att de tror att det är då deras grundbehov är tillgodosedda. Men grundbehov är tak över huvudet, mat på bordet och kläder på kroppen. Inte att vara den som syns mest det är ett behov från JAG medvetandet och ett begränsat sådant.

Jag har lärt mig med åren att känna igen Vi människor och JAG människor.

Här finns en berättelse som demonstrerar det väldigt bra tycker jag.

”2 personer dog en av dem kom till helvetet och en kom till himlen. Gud frågade hur det var: Personen som kom till helvetet klagade att slevarna till gröten var för långa, han var så hungrig men varje gång han försökte ta gröt och stoppa i munnen så gick det inte för sleven var för lång.

Gud frågade sedan den personen som kom till himlen hur denne uppfattade himlen. Det är helt fantastiskt sa personen som kom till himlen: Tack vare att slevarna till gröten är så långa så kan vi mata varandra. Så varje dag blir jag matad av en massa trevliga människor.”

Det är precis det här som skiljer JAG från VI därför att VI förstår att vi arbetar tillsammans, vi finns i ett nätverk och hela jorden kan bli som himlen när vi samarbetar.

Så frågan är vem är du? Vem vill du vara?

Solkarina Sinnligkunskap®

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − ett =

Är du en VI eller JAG
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.