Änglabudskap vecka 49

Förkylningstider
03/12/2021
Träna dina känslor och lev i flöde – en liten arbetsbok i självkännedom
15/12/2021

Änglar har alltid funnits med mig. När jag var liten så kände jag till änglarna genom historierna i bibeln och min uppfostran i den kristna tron. Då trodde jag änglarna såg ut som bokmärkes änglar. Även om jag inte såg dem så visste jag att de gick vid min sida. I dag ser jag på änglar lite annorlunda. I dag så ser jag dem och framför allt så känner jag deras närvaro. Jag ser dem som ljusskimmer , siluetter av ljus, mer eller mindre tydliga. I olika färger och storlekar. Jag tvivlar inte på att de finns ,det vet jag att de gör. Alla människor har skyddsänglar som går vid sin sida. Det finns massor av olika typer av änglar som hjälper till med olika saker. För egen del så bryr jag mig inte om vad änglarna heter utan ber den mest perfekta ängeln att komma. Du måste be om hjälp för att få hjälp.

När jag gick den esoteriska utbildningen hos Solkarina så fick vi lära oss att lägga änglakort och ge budskap. Jag hade lite svårt att titta på kortet och få budskap till den jag lade korten för. Jag tog ett kort mellan mina händer och kände vad kortet ville säga och så plötsligt började jag få budskap. Det blev mitt sätt att använda änglakorten, och kommunicera med änglarna på så sätt och det fungera väldigt bra för mig.

 

Änglarna säger till dig:

Våra vingar breder ut sig över landskapen. Det ger oss ett tillfälle att se. Se vad du behöver se. Låt vingarna få omsluta dig, ge dig tröst och harmoni. Låt dig omfamnas av det nätverk som änglarna har. Låt ljuset få leda dig rätt. Omtanke och kärlek du finner. Vila i att vi finns där, just för dig. Be änglarna om hjälp. De säger att: vi går vid din sida. Ropa eller be oss om hjälp när du vill att de skall ske. En lättnad , värme du känner, ett ljus du ser när vi står bredvid dig. Värna om en egen stund som ger dig spelrum från den yttre världens brus, till ditt eget inre rum. Sätt dig ner och tänk inte mer, låt ditt sinne ibland få vara tomt. Res dig sedan upp och gå ut i världen och känn ett lugn. Ett lugn från ditt innersta rum.

https://www.karinholm.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 1 =

Änglabudskap vecka 49
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.