Änglabudskap Vecka 42

Avsnitt 90: Karolina delar sin erfarenhet att ångest, sömnsvårigheter, depression och eksem blivit bättre med
15/10/2021
Detta är en kurs som förändrar hela livet och hur man betraktar det.
18/10/2021

Det är så lätt att bara köra på i livet och inte känna efter hur din kropp och knopp egentligen mår. Stannar du upp så måste du lyssna på vad som händer i din kropp. Jag vet mycket väl hur det kan gå om man ignorera signalerna all delens för länge. Då hamnar du i utmattning eller utbrändhet mer eller mindre. Min kropp skrek STOPP men jag fortsatte ändå. Tränade, jobbade, hade ett rikt socialt liv. Jag hade svårt att säga nej. Ställde alltid upp. Jag ville inte svika andra människor med att säga nej och vad skulle de tänka och tycka ? Men den du sviker mest är dig själv när du inte lyssnar på vad du verkligen vill. Varför ödsla tid på saker som du inte vill göra när det finns roliga och givande saker du vill göra? Du är viktigast i ditt liv! Vissa saker måste man ju så klart göra men mycket kan man skala bort om man vill vara snäll mot sig själv. Jag önskar att jag hade stannat upp och lyssnat på trumman som slog hårdare och hårdare tills den dånade i min kropp och huvud. Mitt liv föll i hop som ett korthus. Jag är inte den person som jag var innan min utmattning och helt ärligt är jag glad för det i dag. Jag har lärt mig så mycket på vägen tillbaka. Jag har lärt mig uppskatta mig själv, är mer medveten och jag har fått en helt annan inställning och insikt om livet. Eftersom jag inte orkade vara social och hade väldigt begränsat mer ork så blev jag tvungen att säga nej, fick börja skala bort nästan allt i början för att allt eftersom lägga till de saker som var viktiga för mig. Jag har valt bort väldigt mycket som jag skulle ha gjort före min utmattning och lärt mig att säga nej. Det går också bra att be om betänketid om du känner dig osäker. Mitt råd är att lyssna på din kropp innan den stora trumman dånar. Ta ansvar för dig själv och ditt liv. Stå upp för dig själv, du är den viktigaste i ditt liv. Lyssna på vad din kropp vill säga dig. Det är bättre att kunna mota Olle i grind….

Änglarna säger:

Låt alla människor få lysa, lysa med sin kraft. Lysa med en magisk kraft, kraft av ljus. Ljuset för oss närmare varandra och låter oss få det vi behöver. Låt ro och harmoni få hitta en plats, plats i ditt palats. Palatset som du äger, det är din kropp. Var rädd om den och vårda den ömt. Var rädd om det du har så lever du väl. Låt din kropp få tala. Den leder dig dit där du ska förändra. Lyssna och lär, vad är det den begär? Värme och empati. Kärlek och energi. Låt din kropp få läka, läka och må bra. Hitta i ditt inre en ro och harmoni.

https://www.karinholm.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton + 18 =

Änglabudskap Vecka 42
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.