Änglabudskap Vecka 43

Vad gör en dödsdoul eller end of life doula?
25/10/2021
Recept för chakrabalans
26/10/2021

Ibland kan det vara skrämmande med förändringar. man vet ju inte vad resultatet blir. Jag tror att vi alla har en livsplan och vissa förändringar måste göras för att vägen inte ska bli så krokig och knölig. Vill du inte lyssna på vad din intuition säger dig så tror jag att den förändringen du behöver kommer förr eller senare. Jag tror att man på något sätt leds dit vare sig man vill eller inte. Ibland måste du bara ta språnget ut i det okända och se vad som händer. För mig blev det ett språng ut i det okända när jag gick min utbildning till esoterisk rådgivare, medium och änglamedium. Som jag fick jobba och bearbeta en massa saker. Jag var inte riktigt beredd på det men jag vågade och det har förändrat mitt liv på så många sätt, till det bättre. En verkligt fantastisk resa i personlig utveckling.   I dag vet jag att jag klarar så mycket mera än jag tror. Samma sak var det när jag lärde mig klassik japansk Reiki som förändrade mitt liv på ett annat sätt, även om det också var en stor resa i personlig utveckling. Så är det något du vill göra men inte riktigt vågar, tänk om och våga prova! Du har allt att vinna och inte mycket att förlora.

Änglarna säger:

Var redo för förändring. Låt din själ få ro, låt den vila i att du klarar allt. Var i stillhet och samla mod. Låt din styrka få finnas i hela din kropp. Låt ljuset få skina och ge dig kraft, kraft att gå vidare. Var dig själv trogen, lita på din intuition. När förändringen kommer är du redo. Redo att ta dig an förändringar som sker. Steg för steg går du vidare. Lyft ditt huvud högt, stolthet och styrka du bär. Låt dig vila i att allt rätt är. Tro på dig själv och den styrka du besitter. Våga drömma om en framtid som glädje och harmoni dig ger. Låt ljuset lysa in i varje liten cell. Glädje och harmoni du finner. Lita på att allt det du behöver det finner du.

 

https://www.karinholm.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − 2 =

Änglabudskap Vecka 43
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.