Änglabudskap Vecka 41

2# Att äga livet trots funktionsnedsättning
11/10/2021
Avsnitt 90: Karolina delar sin erfarenhet att ångest, sömnsvårigheter, depression och eksem blivit bättre med
15/10/2021

Den här veckan säger änglarna att du ska ha fokus på närvaro i livet. Att du ska uppskatta det du har i ditt liv. Var nöjd med det du faktiskt har och uppskatta det. Inte se på vad andra har som du inte har. Vi har det bästa inom oss och det är viktigare än alla materiella saker. Vad uppskattar du hos dig själv, din familj och vänner.? Många människor lägger mycket energi på alla andra, istället för att titta inåt, på sig själva. Det är i vårt inre som vår andliga resa påbörjas, den resan som ger oss verktygen till att utveckla vår egen personliga utveckling, medmänsklighet, kärlek och empati.  Bakom varje människas handling finns alltid en orsak och det är inte upp till mig att avgöra om det är rätt eller fel. Vi har oftast alldeles för lite insikt i andras liv för att kunna ha åsikter. Vi vet inte allt om alla, vi känner till endast en bråkdel av vad som sker i andras liv och det är de sidor som de väljer att visa utåt. Så lägg din energi på att titta på dig själv, ditt eget inre, ditt sanna jag och påbörja din andliga inre resa.

 

Änglarna säger:

Var närvarande i ditt liv. Se allt som händer i ditt liv. Uppskatta det du har. Glädje, kärlek och gemenskap. Var i närvaro med dig själv. Låt dig inte dras med i en massa måsten. Låt lugnet få lägga sig som en mjuk filt runt dig. Var i stillhet och rusa inte fram. Var närvarande och känn glädjen spira inom dig. Känn glädje i allt du har.

 

https://www.karinholm.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 − 2 =

Änglabudskap Vecka 41
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.