Änglabudskap Vecka 32

Japansk Reiki Ryoho
08/08/2021
Vad är själen och vad är medvetandet?
12/08/2021

Många börjar jobba eller har jobbat ett tag. En del känner stress inför att börja jobba igen, sommaren känns som att den är slut. Ta en dag i taget. Försök att ha ett lugnt tempo om du kan. Ta vara på stunder av vila och eftertanke i din vardag.

Själv börjar jag jobba nästa vecka och det känns helt ok. Längtar efter att träffa mina kollegor. Tror att jag faktiskt mår ganska bra av att ha rutiner även om det är skönt med lite sovmorgon. Jag tänker njuta av de många fina dagarna som kommer framöver även om jobbet och alla rutiner med det infinner sig. Att få gå i skog och mark och plocka bär och svamp, det ser jag fram emot. Jag känner hur jag får energi och harmoni när jag är i skogen. Att jag hör hemma där på något sätt. Jag ska njuta av det lite svalare dagarna med solen i mitt ansikte. Sitta och titta på molnen som svävar förbi, titta på blomman, biet eller det som fångar min blick. Vara här och nu. Ta vara på de små ögonblicken. Passa på att ladda “batterierna” så ofta du kan. Gör sådant som är roligt och du mår bra av.

Änglarnas budskap denna vecka:

Vila, vila, vila dig i form.

Många är trötta och bara vill vara. Låt det då så få vara.

Känn ingen press, inget krav. Krav som du kanske ger dig själv.

Var snäll mot dig själv och sköt om dig lite extra.

Ge dig själv kärlek, omtanke och förståelse.

Denna tid kommer att gå förbi men just nu låt allt annat få vara.

Önskar dig en väldigt fin och harmonisk vecka med glädje och balans. Våga lyssna på din kropp och vad den önskar.

https://www.karinholm.se/

https://www.bokadirekt.se/places/karin-holm-esoterisk-konsulting–29151

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 3 =

Änglabudskap Vecka 32
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.