Änglabudskap vecka 27

Är sanningen en personlig superkraft
05/07/2021
Arketyper och dolda agendor
05/07/2021

I Norrland där jag bor är det just nu väldigt soligt och varmt och jag njuter i fulla drag. Semestern har just börjat och det känns välbehövligt efter denna höst, vinter och vår som varit.

Som för många andra så blir det semester på hemmaplan även detta år. Jag hoppas att vi nästa år kan känna oss fria att åka lite längre bort. Jag är tacksam över att jag kan vara i stugan tillsammans med min familj och åka båt och lyssna på fågelsång

Denna vecka är änglarnas budskap att du ska känna tacksamhet för det du har, den du är och uppskatta livet.

Jag tror att många i pandemins spår inser att de har mycket att vara tacksam för, även om det varit tufft för många. Det håller på att ljusna nu och du kan få börja träffa andra igen, kramas, röra dig mer fritt, få vaccin.

 

Jag känner stor tacksamhet över många saker i dag!  Mina barn, min man, mina vänner , våra föräldrar och  mina arbetskamrater. Att jag har arbete ,mat, bostad och framför allt att jag är frisk.

Vad är du tacksam över just i dag?                                                                                                                                                                                    Skriv ner 5 saker som du är tacksam över. Skriv gärna tacksamhetsdagbok varje dag, det finns alltid saker att  vara tacksam för. Ibland glömmer vi bort det. Stora och små saker att vara tacksam för.

 

Änglarnas budskap till dig vecka 27:

“Var i ljuset och i stillhet.

Låt din kropp och själ få vila.

Denna vecka är en chans för dig att ha eftertanke och reflektion över livet.

Ta vara på allt det viktiga och bra som just du har.

Gläds åt att få finnas till.

Uppskatta livet i stort och smått.

Känn tacksamhet och uppskattning för det du har.

Känn kärleken till dig själv och andra.

Låt tacksamheten ge sig uttryck i vänlighet till dig själv och andra.”

 

Änglarna går alltid vid din sida

https://www.karinholm.se/

https://www.bokadirekt.se/places/karin-holm-esoterisk-konsulting–29151

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × fyra =

Änglabudskap vecka 27
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.