3 föreläsningar om Reiki

Änglabudskap Vecka 35
30/08/2021
Änglabudskap vecka 36
07/09/2021

På de Reikiträffar jag anordnar så håller jag också olika föreläsningar. Här kan du köpa 3 av dem och lyssna på för att lära dig mer om Reiki. Jag delar med mig av en del föreläsningar jag håller som jag tror att alla Reikiutövare kan ha glädje av inte bara mina egna elever.

För dig som deltar i årsprogrammet så finns de där att lyssna och se på allihopa. Men årsprogrammet är enbart öppen för de som gått den klassiska japanska Reikin© eller någon av de Reikimetoder jag presenterar på mina hemsidor.

Du hittar föreläsningarna här

Föreläsningarna hölls under Reikiträffar våren 2021 och handlar om följande ämnen

  • Om föredragen
  • Filmtid: 25.48: Lär dig mer om Reikiprinciperna på japanska och varför de är viktiga själsljud och hur du uttalar dem på japanska.
  • Filmtid: 39.59: Reiki på sjukhus och i vård och omsorg i världen här berättar jag om Cancer support center i Skottland som jag besökte 2020 i januari.
  • Tid: 1.18: Film från Cancer support center i Skottland
  • Filmtid: 38.48: Lär dig mer om vad Reiki är och varför du kan hela med Reiki.

Våren och sommaren 2021 höll Solkarina 3 viktiga föredrag för sina Reikielever

1. Vad är Reikiprinciperna och vad har vi för nytta av dem. Du får lära dig  varför Reikiprinciperna på japanska är så viktiga och hur du uttalar dem. Principerna på svenska blir bara en intellektualisering. Men på Japanska är det själsljud med en innebörd. De elever som lär sig använda Gokai principerna på Japanska upplever att det förändrar deras sätt att förstå Reiki och sig själva.

2. Hur arbetar man med Reiki på sjukhus och inom volontärverksamhet i Skottland? Här har man praktiserat komplementära metoder sedan 40 år och har ett väl utarbetat system för att stödja både anhöriga och cancersjuka när de får kemoterapi och vård på sjukhuset. Jag berättar mer om det i detta föredrag. Då kan vi också förstå vad vi behöver i Sverige.

3. Det tredje föredraget berättar vad Reiki är då det inte är energi eller intelligent. Hur våra händer och sinnen fungerar som ekolod och vad vi kan upptäcka i dessa ekolod. Jag berättar också varför energiavläsningar inte hör hemma hos Reiki och hur du får den effektivaste Reikibehandlingen till dig själv och andra. Varför förståelsen för byosen och hibiki är viktigt inom Reiki Ryoho.

Kunskapen om Reiki är väldigt låg i Sverige trots att många lärare arbetat många år med Reiki har de ändå inte fått förståelse för vad Reiki är. Detta beror ofta på att det är ganska lätt att bli Reikilärare och många har bara några års erfarenhet av Reiki.  Jag arbetar med att höja kvaliteten på Reiki då Reiki är en etablerad metod  med ett väl  dokumenterat system för andlig hälsa och självkännedom. I föreläsningarna får du ta del av det som Reikiutövare mest troligt inte  vet så mycket om ännu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 + 15 =

3 föreläsningar om Reiki
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.