2000-talets Mediumskap

NY BOK!
28/07/2023
Vardag och rutiner
21/08/2023

Mediumskapets utveckling under flera decennier har gått från att jagas och brännas på bål till acceptans. Eller är det verkligen ett accepterat yrke?

Ni vet säkert att yrket är omtalat på olika sätt och att det förekommer viss smutskastning. Nya titlar framför mediumskapet kommer till. Varför heter det inte bara medium undrar en del? Enkelt, vi som arbetar som medium har gått olika skolor och får då också olika utbildningar. Vi hittar våra andliga lärare som vi dras till och som känns rätt i hjärtat innan vi går en utbildning.

Jag har själv gått i två olika skolor, dels den spirutalistiska och den esoteriska eller dimensionella. Jag har lärt mig olika naturligtvis då den spirutalistiska fokuserar på här där vi lever nu och andra sidan. Medans den esoteriska eller dimensionella arbetar utifrån 144 dimensioner.

Är det då skillnad på dessa två slags mediumskap? Jag säger ja med min erfarenhet då jag lärt mig utveckla mitt mediumskap genom de olika dimensionerna. Jag upplever så mycket mer än bara denna sida och andra sidan. Jag har fått en ökad förståelse för det kosmologiska. Jag känner mig säkrare i mitt mediumskap. Är det ena bättre än det andra, rätt eller fel? Nej såklart inte däremot så är det skillnad på hur vi arbetar och vill man som klient ha ut mer än kontakt med andra sidan så söker man sig till ett dimensionellt medium. Du väljer själv utifrån vad du söker.

Är då alla slags mediumskap accepterade? Jag skulle vilja svara ja på den frågan men av erfarenhet vet jag att det inte är så. Jag blir själv ifrågasatt pga att jag är ett dimensionellt medium. Men detta är min sanning, min kunskap av vad jag lärt mig. Jag låter alla andra olika slags medium praktisera sin sanning och dess kunskap utan att ifrågasätta dem. Vi arbetar utifrån den kunskap vi besitter och som jag nämnt ovan kan den skilja sig.

Att sk häxor brändes på bål på 1500-talet vet vi alla. Hur jagade människor var som hade healingförmåga och medial kunskap. De var annorlunda och det som är annorlunda är många människor rädda för. Precis lika är det med det som är nytt och som man inte riktigt kan ta på. Så var är vi idag i jakten på medium?

Esoteriska medium och Dimensionsmedium har funnits väldigt länge, vi pratar flera hundra år tillbaka. Men kanske inte i så stor skala här i Sverige. Vi vet att indianerna reste mellan alla olika dimensioner. I Sverige har det utbildats Esoteriska och Dimensionella medium i över 30 år. Nu kanske inte alla kallar sig det utan har valt att ha ett annat företagsnamn. Men de senaste fyra åren har det blivit vanligare att vi som är Esoteriska Rådgivare kallar oss det. Reaktionen på detta har blivit som jag nämnde tidigare i texten att vi blir ifrågasatta. Plötsligt talas det om häxjakt på andra medium. Jag vet inte varför de känner så men det jag kan tänka mig att det beror på är rädsla och att det är något nytt i deras öron.

Till alla er som har dessa känslor och ifrågasätter oss Esoteriska Rådgivare, öppna era sinnen, ta kontakt och skapa en dialog. Vad är det som skiljer oss, kanske kan du lära något nytt och utveckla dig ännu mer och vice versa? Vi är alla medium även om vi arbetar på olika sätt och det finns inget rätt eller fel här. Var istället stolt över vem du är och hur långt du kommit så här långt i detta liv. Kom ihåg att alltid sträva efter att utveckla dig!

Önskar alla en fortsatt fin dag!

❤️🙏

Katarina Gustafsson
Esoterisk Rådgivare
Dimensionsmedium
Änglamedium

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 + tretton =

2000-talets Mediumskap
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.